Strandröplabda: Címvédés a zárófordulóban

A hétvége legnagyobb strandröplabdás híre, hogy az Országos Strandröplabda Bajnokság döntőjét megnyerte az Eötvös DSE sportolója, Vajda Beáta Vecsey Fannival (Gödöllői RC) az oldalán.

0

noi-300x225 Strandröplabda: Címvédés a zárófordulóban

De a hétvége krónikájához az is hozzátartozik, hogy a Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság zárófordulóját Debrecenben, a Kerekestelepi Fürdőben rendezték.

A hölgyeknél az Eötvös DSE három párosa végzett a dobogós helyeken, a Béni Kitti, Tóth Kinga páros győzött, megelőzve a listavezető Fehérvári Vivien, Korompay Zsuzsanna kettőst. A harmadik helyre Kovács Anett Kozma Kitti társaságában ért be.

Az összesített pontversenyben Béni Kitti az utóbbi fordulók megnyerésével egyre inkább megközelítette két klubtársát, de végül egyetlen pont előnye maradt Fehérvári Viviennek és Korompay Zsuzsannának, így ők lettek a bajnokok. Fehérvári Vivien így elmondhatja, hogy 18 évesen már kétszeres felnőtt bajnok.

A férfiaknál F Nagy Bence és Imre Tibor most sem talált legyőzőre, ezúttal a Hubicska Patrik, Budai Balázs és a Marczin Tamás, Marczin Zsolt duókat előzték meg másik öt páros mellett.

ff1-300x205 Strandröplabda: Címvédés a zárófordulóban

Az összesített pontverseny magabiztosan nyerte F Nagy Bence és Imre Tibor, a harmadik helyre holtversenyben Marczin Tamás és Marczin Zsolt értek be.

Vasárnap a vegyes párosok versenynapján a győzelmet a Béni Kitti, Fazekas Balázs páros szerezte meg, megelőzve a Nagy-Szabó Kárment és Nagy Mártont, illetve Dömsödi Tamarát és F. Nagy Bencét.

mix-300x225 Strandröplabda: Címvédés a zárófordulóban

Az összesített versenyt a tavaly is győztes Nagy-Szabó Kármen és Nagy Márton nyerték 41-41 ponttal, harmadik lett Imre Tibor 35 egységgel.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).