DASE megye U14: A második félidőben indult be a gépezet

Második bajnoki mérkőzésén lépett pályára a DASE együttese, Takács Tamás tanítványai hétvégén az Esztár csapatát fogadták az Egyetemi Sporttelepen.

0

labda-naplemente-300x234 DASE megye U14: A második félidőben indult be a gépezet

Az idei szezon első győzelmére készült Takács Tamás együttese, az Esztár ellen a három pont reményében léptek pályára. Sokáig úgy nézett ki, ezt a tervüket nem tudják megvalósítani, helyzeteiket nem sikerült értékesíteni, ráadásul egy akcióját góllal fejezett be az Esztár. Az első félidő végéhez érve szerencsére megszületett a várva-várt debreceni találat. Szabó Norbert éles szögből vette be a vendégek kapuját. A második játékrészben sokat javult az egyetemista ifjak helyzetkihasználása, eredményesen futballoztak és még öt góllal növelték találataik számát, beállítva az 6:1-es végeredményt.

Szép volt srácok!

DASE – Esztár: 6:1 (1:1)

DASE: Varga M., Hajdu, Szabó G., Sámi, Balogh N., Fehér, Lóczi, Miskolczi, Lakatos

Cserék: Magyar, Balmaz, Tömöri, Bessenyei, Szabó N., Mecsei, Komádi

Edző: Takács Tamás

Gólszerzők: Szabó N. 35’, 67’Lakatos 46’, 48’, Balogh N. 60’, Komádi 68’

Takács Tamás: Már az első félidőben is jól játszottunk, de hiába dolgoztunk ki sok helyzetet, nem tudtuk egyiket sem gólra váltani. Ahogy lenni szokott, jött a büntetés, az Esztár élni tudott a lehetőségével és megszerezték a vezetést. Szerencsére jókor sikerült egyenlítenünk, pont a lefújás előtti percekben vettük be ellenfelünk kapuját. Szünet után a jó játék eredményességgel is párosult, számtalan lehetőségünket jó százalékban értékesítettük, szép gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatomnak, külön köszönet Sáfár Péternek áldozatos munkájáért. Végül szeretnék gratulálni Vajas Vera tanítványainak, minél előbbi felépülést kívánok kollégámnak.

KZT