DSC-SI U17: „Ha éjfélig játszunk, akkor se lövünk gólt”

Karcagon vendégszerepelt a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola utánpótlás csapata a regionális bajnokság e heti fordulójában.

0

labdarugas05-2-300x225 DSC-SI U17: „Ha éjfélig játszunk, akkor se lövünk gólt”

Szeptemberben 6-2-es magabiztos győzelmet arattak Rákos Csaba tanítványai, és a táblázaton is ők várhatták kedvezőbb pozícióból a vasárnapi összecsapást.

Tíz perc sem telt el a kezdősípszót követően, amikor egy előrevágott labdából a Karcag szerezte meg a vezetést. A bekapott gólt követően a debreceniek ragadták magukhoz a kezdeményezést, de mezőfölényük az első félidőben meddő maradt. A fordulást követően sem sikerült a kapuba találni a Sportiskola együttesének, hol a kapufát, hol a kapust lőtték telibe ziccerben a támadók. Ezek után már-már törvényszerű volt, hogy az addig a kapura – a gólt leszámítva – semmilyen veszélyt nem jelentő hazaiak jutottak büntetőhöz a 88. percben. A karcagi csatár nem hibázott, kétgólosra növelte az előny. Hiába egykapuzott a DSI, mégis a hazaiak örülhettek kilencven perc elteltével.

Karcagi SE – DSC-SI: 2-0 (1-0)

 DSC-SI: Liptai, Juhász (Tar 75’), Sipos D., Sipos Z. (Bagi 46’), Borbély (Lukács 62’), Vadon (Juhász 62’), Puskás, Pál (Mátyás 46’), Nagy, Szabó, Csengeri

Edző: Rákos Csaba

Rákos Csaba: Ez egy tipikusan olyan mérkőzés volt, melyen ha éjfélig játszunk, akkor se lövünk gólt. Nagyon bosszantó, hogy az ellenfelünknek összesen két momentuma volt, és mindkettőből gólt szerzett. A kapusunk nem is találkozott a labdával az egész meccs alatt, csak akkor, amikor a hálóból kiszedte a játékszert. Egykapuztunk végig, sikerült naggyá tennünk a karcagi kapust. Pedig mindenki rendesen dolgozott, a kezdők és a cserék is, ezzel nem is volt baj, csak hiányzott játékunkból a hatékonyság és az átütőerő.

U.Á.