Éremmel debütált a DEAC új szakosztálya

Hétvégén Kiskunlacháza repterén rendezték meg a 23. DragRacing Kupát, amelyen három pilótánk, Kovács Fanni, Juhász Roland és Teski Ferenc is részt vett. Ez volt a szakosztály első versenye DEAC néven.

0

DEAC_motorsport2-300x209 Éremmel debütált a DEAC új szakosztályaFotó: deac.hu

A csapat nagy izgalommal vágott neki az idei első versenynek. A bemelegítő körök után egyre jobb mért köridők következtek. A hosszú utazás végül nem volt hiábavaló, hiszen szoros küzdelemben, elképesztő versenyzéssel Juhász Rolandnak sikerült felállni a dobogó második fokára.

A másik két pilóta is sikeresen helytállt. Teski Ferenc élete első versenyén kiváló szereplésével 6. helyen zárta a napot. Kovács Fanni két kategóriában vett részt: S1-ben egyedüli női indulóként 5. helyen végzett, illetve Lady kategóriában a 7. lett.

A versenyen résztvevő további csapattagok: Ács Patrik, Burkovics János, Csajkos Norbert, Mulik Dominik, Oravecz Máté, Pethő Zsombor, Szántó Attila.

A remek kezdés után a DEAC motorsportcsapata tovább folytatja a munkálatokat, és készül a következő versenyre, amelyet május 2-án a Kakucs Ringen rendeznek.