Hétvégén elrajtol a strandröplabda bajnokság

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár kilencedik alkalommal rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.

0

gravir-300x140 Hétvégén elrajtol a strandröplabda bajnokság

A versenyen az elmúlt évekhez hasonlóan ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt, de az idén a 2002-ben és azután született hölgyeknek U19-es kategóriában is hirdettek versenyt. A hétfordulós bajnokság június 12-én kezdődik Hajdúböszörményben, a Bocskai Strandfürdőben, amelyen játéktudástól és előképzettségtől függetlenül bárki indulhat. A női, leány valamint a férfi párosok küzdelmei szombaton, míg a vegyes párosok küzdelmei vasárnap kerülnek lebonyolításra. A regisztráció/jelentkezés mindkét napon reggel 9 és 10 óra között történik a Fürdő Bejáratánál.

Idén is megyénk legnagyobb és legközkedveltebb strandjain zajlanak a mérkőzések. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át. Minden fordulóban lesznek díjazások, emellett az összesített pontverseny győztesei elnyerik a Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság győztese címet. Több fordulóban, így a legelsőben is a résztvevő játékosok között ajándéksorsolást rendeznek, melyben röplabdázással kapcsolatos tárgyakat lehet nyerni. Az első fordulóban a fődíj egy GALA versenylabda lesz. Az érmeken, okleveleken, kupákon kívül a  bajnokság első fordulójának nyertes párosai a Margherita Ristorante felajánlásaként egy-egy pizza-utalványt kapnak.

A képek, eredmények, a versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján:

http://hajduvolley.fw.hu

és a Facebookon

https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda