DHK U18: Továbbra is hibátlanok az ifik

Ifi együttesünk szombaton délután az OHA csapatával mérkőzött meg az Óbudai Jégcsarnokban és magabiztos játékkal, 4 gólos különbséggel győzött.

0

safe_image-6-300x157 DHK U18: Továbbra is hibátlanok az ifik

A sikeres szezonnyitó meccsek után a debreceni srácok 3 pontért utaztak Óbudára és ennek megfelelően végig is támadták a mérkőzést, bár néhány mezőnyjátékosunk pihenőt kapott. Révész Zsuzsa kezdett a mieink kapujában, kevés dolga volt, de amikor kellett, jól avatkozott közbe. Aranyos Attila kiállításával indult a találkozó, majd a 11. percben ő volt az asszisztos, kiváló átadását pedig Ördög értékesítette. A harmad végén ismét emberhátrányba kerültünk, de a védelem ezúttal is megbízhatóan működött.

A 2. játékrészből mindössze 7 másodperc telt el, amikor Méhes Gábor betalált, majd Domán Péter volt eredményes emberelőnyből. A 35. perc legelején szépített a hazai gárda, a találatot Boleska szerezte.

A 3. etap elején emberfórba kerültek a mieink; a lehetőséget Méhes használta ki, majd 10 perccel utóbb Domán is újra betalált.

Az ifi csapatunk jó játékot produkálva, különösebb megerőltetés nélkül győzte le az óbudai alakulatot. A kaput eltaláló lövések aránya 54-13 volt, ami jól mutatja a mieink erőfölényét. A jövő szerdán egy jóval nehezebb vetélytárs, a Budapest Jégkorong Akadémia együttese látogat Debrecenbe.

OHA – Debreceni HK 1-5 (0-1, 1-2, 0-2)
Gólszerzők:
 Domán (2), Méhes (2) és Ördög, illetve Boleska

Máthé Csaba: Tudtuk, hogy az ellenfelünk viszonylag szerényebb képességű csapat, ugyanakkor tisztában voltunk azzal is, hogy egyetlen mérkőzés sincs előre lefutva. Leszögeztem a játékosoknak, hogy részemről csak a maximális koncentráltság elfogadható. A mérkőzés megnyerése nem forgott veszélyben, de a mutatott játék elmaradt a valós tudásunktól, a megszokottnál sokkal nehezebben tudtunk gólt, gólokat szerezni. Ennél jóval többet várok el a játékosoktól, ha szintet akarunk lépni a következő mérkőzések során.