DVSC: Ingyen lehet megtekinteni a helyszínen a Veszprém elleni kupameccset

A hétvégén az NB I-es csapatok is csatlakoznak a Magyar Kupa 2021/2022-es kiírásába, ami azt jelenti, szombaton pályán a Loki! A két héttel ezelőtti sorsolásból kiderült, hogy a DVSC labdarúgócsapata NB III-as ellenfelet kapott, mégpedig a VLS Veszprémet.

0

dji_0109-v-k-300x200 DVSC: Ingyen lehet megtekinteni a helyszínen a Veszprém elleni kupameccset

A kiírás 3. fordulójában még az alacsonyabb osztályban szereplő klub a pályaválasztó, így a Veszprémi Városi Stadionban kell kivívnunk a továbbjutást szeptember 18-án, szombaton 15 órától.

A hazaiak tájékoztatása alapján ingyenesen tekinthetik meg az összecsapást a szurkolók, akik 13.30 órától tudnak majd belépni a létesítménybe. A Hajdúságból érkező drukkerek a Sport utca felől közelíthetik meg a vendégszektort. Parkolás a környező utcákban lehetséges.

Az NB III Nyugati csoportban szereplő házigazdák egyébként remekül szerepelnek a harmadosztályban, hét forduló elteltével öt győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a tabella 2. helyén állnak. Hazai pályán is remekelnek, négyből négy meccset nyertek eddig.

A Magyar Kupában már az első körben becsatlakozott a Veszprém, amely előbb a Jánossomorját ütötte ki 7-1-re, majd a Balatonalmádit 7-2-re, mind a két továbbjutást idegenben érte el. A legeredményesebb játékosa Keresztes Zalán, aki a két meccsen ötször volt eredményes.