Labdarúgó játékvezető tanfolyam indul

Ismét labdarúgó játékvezető tanfolyamot indít a Hajdú-Bihar megyei Labdarúgó Játékvezetői Bizottság.

0

jatekvezetoi-tanfolyam-1-300x191 Labdarúgó játékvezető tanfolyam indul

Egy igazán különleges tudást szerezhetnek meg 2022. tavaszán a jelentkezők, hiszen a játékvezetői tanfolyamon nem csak a labdarúgás szabályait ismerhetik és tanulhatják meg a hallgatók, hanem azt is, hogy azt miképpen kell a pályán alkalmazni két csapat között, játékvezetőként.

A 2022. február 14-én induló alapfokú játékvezetői tanfolyam elméleti képzése online környezetben, távoktatásban zajlik, így lehetőség lesz otthonról, kényelmesen becsatlakozni az órákra. A 65 órás tanfolyamra a jatekvezetoleszek.hu weboldalon van lehetőség jelentkezni.

A részvétel feltételei között szerepel a betöltött 14 éves életkor, az erkölcsi bizonyítvány és érvényes sportorvosi igazolás beszerzése, valamint a tanfolyam díjának befizetése. Nappali tagozatos hallgatók számára 10160 forint, felnőtteknek pedig 12700 forint a képzés díja.

Építs karriert, légy te is játékvezető!

Az összesen 65 órás tanfolyam végén a hallgatók záróvizsgát tehetnek, ezt követően pedig Labdarúgó játékvezető képesítést szereznek, amivel lehetőségük nyílik az MLSZ által szervezett futball mérkőzéseken részt venni játékvezetőként, vagy játékvezető asszisztensként.

Az MLSZ Játékvezető Bizottsága Hajdú-Bihar egész területéről várja a labdarúgás után érdeklődő hölgyeket és urakat tanfolyamra.

Jelentkezés: http://jatekvezetoleszek.hu

A tanfolyammal kapcsolatos további részletekért érdeklődni lehet Kovács Ádám toborzásért felelős személynél a toborzas@hbjb.hu email címen.