Strandröplabda: Hétvégén Böszörményben pattog a labda

Június 25-én és 26-án Hajdúböszörmény várja a Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság második fordulójának résztvevőit.

0

strandröpi-300x183 Strandröplabda: Hétvégén Böszörményben pattog a labda

Szombaton a női és férfi párosok, valamint az U18-as lányok, míg vasárnap a vegyes párosok tagjai regisztrálhatnak a strand főbejáratánál 9 és 10 óra között. A versenyen játéktudástól függetlenül bárki indulhat.

A mostani fordulóban minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A strandröplabda-pályákhoz legközelebb eső büfé felajánlásaként a győztes párosok tagjai (női, férfi, mix, U18-es lány) egy-egy fagylalt kelyhet választhatnak.

Az idén először ismét lesz a játékosok között tombolasorsolás. A résztvevők röplabdázással kapcsolatos ajándéktárgyakat nyerhetnek. A fődíj Nemes Albert felajánlásaként egy öko-röplabda lesz, amely csak természetes anyagok felhasználásával készült.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján: http://hajduvolley.fw.hu és a Facebookon: https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda