Darts: Debreceni érem az országos páros versenyen

A Mező Balázs-Kovács Patrik páros a nyolcaddöntőig jutott, míg érdi társával Incze Éva Viktória a bronz medálnak örülhetett.

0

DEACpárosdarts-300x150 Darts: Debreceni érem az országos páros versenyen

Fotó: DEAC

A szombati, egyéni versenyek után a DEAC és az Arany Bikák Darts SE versenyzőinek java vasárnap a Steel Páros Nemzeti Bajnokságban állt dobóléchez. A küzdelmek csoportkörben kezdődtek, ahonnan a férfiaknál három páros, míg a nőknél két páros jutott az egyenes kieséses szakaszba.

A DEAC-os dartsosok közül a csoportkört valamennyi páros sikerrel vette, de a Kiss Imre-Szász Attila duó a főág első meccsén alulmaradt, míg az Oláh Bence Attila-Vályi Attila kettes a kieséses szakaszban a második körig jutott. A csoportkört megnyerő Mező Balázs-Kovács Patrik páros egészen a nyolcaddöntőig menetelt, ám ott az ellenfél már nagy falatnak bizonyult.

A debreceni Incze Éva Viktória erre a versenyre az Érd-EL SE kiválóságával, Tekauer Grétával egészült ki. A párosnak érdemes volt a bajnokságra nevezni, hiszen a csoportkör első helyén végezve a soron következő duót is felülmúlták, amely már biztosan dobogós pozíciót jelentett. Az Erdei-Cserpes formációt ugyan már nem tudták meglepni, a megszerzett bronzérem rendkívül szépen csillogott a nyakukban.

ABDpáros-300x150 Darts: Debreceni érem az országos páros versenyen

Fotó: ABD

Az Arany Bikák Darts SE egy női és két férfi párossal mérettette meg magát. A Dzsunyák János-Kendi Péter kettes ezúttal pont nélkül végzett a csoportban, a Kalapos Árpád-Nagy Zoltán formáció pedig hiába szerzett két pontot, az sem ért továbbjutást. A hölgyek (Pop Noémi Angéla-Gálné Fejér Enikő) a csoportkörben a második helyen végeztek, azonban a kieséses szakasz első párharcát már nem vették sikerrel.

T.H.