A DLA nyerte a bronzcsatát

U14-es csapatunk harmadik helyen zárta a bajnokságot!

0

u14-300x202 A DLA nyerte a bronzcsatát

Nagy tétje volt ennek a mérkőzésnek, hiszen mindkét együttes a dobogóért harcolt. Fikker Ferenc tanítványait viszont nem nyomasztotta ez a teher, hozták a szokásos, jó és megbízható játékukat. Az első félidőben jobbak voltak ellenfelüknél, a vezetést is sikerült megszerezniük.

Fordulás után kiegyenlített lett a játék, helyzetek mindkét oldalon adódtak. Lázók révén kétgólosra nőtt előnyünk, érett a győzelem és a bronzérem. Bár a Diósgyőr még tudott szépíteni, lefújásig már nem változott az állás.

Az U14-es csapatunk harmadik helyen zárta a bajnokságot!

Gratulálunk a játékosoknak és az edzőnek, köszönjük az egész éves munkájukat és a harmadik helyet.

DVTK – DVSC-DLA: 1:2 (0:1)

DVSC-DLA: Tömöri (Lisztes 72′), Kuszkó, Lázók (Csábi 72′), Fábián (Széles 72′), Tóth B., Virág (Karmacsi 64′), Fekete (Harcsa 33′), Székelyhidi, Vajda (Krajcsovics 72′), Lénárt

Edző: Dr. Fikker Ferenc

Gólszerzők: Kiss B. 16′, Lázók 58′

Kiss_Balazs-1-205x300 A DLA nyerte a bronzcsatát   Lazok_Laszlo-205x300 A DLA nyerte a bronzcsatát

kFikker_Ferenc A DLA nyerte a bronzcsatát Dr. Fikker Ferenc: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, aminek komoly tétje volt, aki győz, az a csapat szerzi meg a harmadik helyet. Szerencsére sikerült nyernünk és bronzéremmel zárni a bajnokságot. Az első félidőben megszereztük a vezetést, ez nyugtatólag hatott a csapatra. Szünet után már kiegyenlített volt a játék, de tudtuk növelni az előnyünket. Próbáltuk földön tartani a labdát, felépíteni támadásainkat, ezt legtöbbször sikerült is megvalósítanunk. Boldogok vagyunk, hogy dobogón végeztünk, gratulálok a csapatnak ehhez az értékes győzelemhez.