A DVSC meccseire a tavaszi szezonban is érvényesek a kedvezmények!

Január 25-én, szombaton tovább folytatódik az OTP Bank Liga küzdelemsorozata, a Loki este 7 órától az Újpest FC-t fogadja a Nagyerdei Stadionban.

0

szurkolok_berlet_720-300x185 A DVSC meccseire a tavaszi szezonban is érvényesek a kedvezmények!

A találkozóra érkezők ingyen utazhatnak a DKV villamos, autóbusz és troli járatain 15 órától 23 óráig bérletük, vagy napijegyük felmutatásával. A tömegközlekedési eszközök használatával elkerülhetők a parkolási gondok. Meccsnapokon egyre többen veszik igénybe a DKV járatait, amelyek ingyenesek és kényelmesek.

Ugyancsak a meccs napján, a DVSC-bérletek és napijegyek jelentős kedvezményre jogosítják tulajdonosaikat a Debreceni Állatkertben, míg aDebreceni Gyógyfürdőben egyéni és családi kedvezményekkel várják a Loki-szurkolókat három napon át, péntektől vasárnapig.

Folyamatosan kaphatók a jegyek a lila-fehérek elleni szezonnyitóra online és a DVSC Ajándékboltban. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy érdemes elővételben megvásárolni a belépőket, hisz olcsóbban juthatnak hozzá, mint a mérkőzés napján.

Továbbá a tavaszi szezonra érvényes bérletek is kaphatók!

A szurkolók tavaly tavasszal nyolc mérkőzésen vehettek részt, idén pedig kilencet láthatnak ugyanolyan áron! Ráadásul az Újpest, a MOL Fehérvár FC és a DVTK elleni kiemelt mérkőzés megtekintéséért nem kell felárat fizetniük.

A bérletes drukkerek akár évekig biztosíthatják kedvelt ülőhelyüket, hiszen minden nyáron élhetnek elővételi jogukkal.