A Garamvölgyi-fiúk győzelemmel adóztak edzőjük édesapjának emléke előtt

A DLA U14-es csapata magabiztos győzelmet aratott a Kaposvár ellen.

0

25-1-300x191 A Garamvölgyi-fiúk győzelemmel adóztak edzőjük édesapjának emléke előtt

Már a 3. percben megszerezte a vezetést Garamvölgyi Péter együttese, Vaskó Aurél talált be a kaposvári kapuba. Fölényben játszott csapatunk, nyomást gyakoroltak ellenfelükre, várható volt, ismét eredményesek lesznek. A 40. percben Batai Tamás mattolta a vendégek védelmét, ami már megnyugtató előny volt a második félidőre. Szünet után sem változott a játék képe, csapatunk dominált, ebben a játékrészben Szakács Levente kétszer, míg Doktor Zsolt egyszer volt eredményes.

Akadémistáink minden szempontból megérdemelten szerezték meg a három pontot, játékban ellenfelük fölé nőttek.

Április 8-án lett volna 67 éves Garamvölgyi Péter édesapja, a DVSC legendás edzője, Garamvölgyi Lajos, a fiúk öt góllal és szép győzelemmel emlékeztek a mesterre.

Szép volt srácok!

DVSC-DLA – Kaposvári Rákóczi: 5:0 (2:0)

DVSC-DLA: Erdélyi, Karakas, Kokovai (Orbán 69’), Szabó (Posta 64’), Vaskó, Horváth-Gaudi, Szakács, Batai, Bökönyi (Doktor 55’), Takács (Juhász 69’), Cibla

Edző: Garamvölgyi Péter

Gólszerzők: Vaskó 3’, Batai 40’, Szakács 64’, 79’, Doktor 69’

Garamvölgyi Péter: Mindkét félidőben eredményesek voltunk, jól játszottunk, természetesen csúsztak be technikai hibák, időnként rossz döntések, de fölényben futballoztunk. A második félidőben még tovább javult a játékunk, hatékonyabbak voltunk, összességében megérdemelt és magabiztos győzelmet arattunk. Külön öröm számomra, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, gratulálok a játékosoknak a teljesítményükhöz és az eredményes játékhoz.