A TTM ma már több, mint egyéni képző központ

A Tisza Talent Management idén is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy fejlődjenek a fiatal labdarúgók, ezzel is segítve a debreceni labdarúgást.

0

243320183_234216862054612_964628759112724624_n-300x159 A TTM ma már több, mint egyéni képző központ

Van Debrecenben egy utánpótlásműhely, melyben szakértő kezek alatt pallérozódnak a fiatal labdarúgók, mégpedig a Tisza Talent Management. A cívisváros és a magyar labdarúgás egykori, meghatározó alakja, Tisza Tibor három és fél éve mert nagyot álmodni, elhatározta, létrehoz egy olyan centrumot, amely nagyban hozzájárul egy új sportolói generáció felemelkedéséhez. A tehetség csak a kezdet, több, mint egy mottó, hiszen a cél, hogy egyéni képzések keretében, egyénre szabottan olyan segítséget nyújtsanak a sportolóknak, amivel közelebb kerülhetnek vágyaikhoz és eközben értékesebb emberekké is válhatnak.

A TTM az elmúlt években fokozatosan fejlődött, egyre színvonalasabb szolgáltatás nyújt a tanulni vágyó fiataloknak. Meccseket ugyan nem nyernek, ez nem focicsapat, de az ifjú labdarúgók magasabb szintre emelhetik meglévő tudásukat. Mitől másabb, mint az utánpótlás neveléssel foglalkozó klubok? A focistanövendékek egyéni képzés keretében képezhetik magukat, egy edző, egy időben 1-4 játékosra koncentrál, ez pedig pedig egyesületi szinten nehezen kivitelezhető. Mindazon fiatalok, akik már igénybe vették a TTM szolgáltatását, minden téren látványosan fejlődtek, amit kamatoztathatnak klubcsapataikban, a mérkőzéseken.

Mindezek mellett az egészséges életmódra, táplálkozásra is nevelik a fiatalokat, valamint sportpszichológus és mentáltréner segíti őket abban, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Nagy figyelmet szentelnek, a sérülésből felépülő labdarúgók rehabilitációjára, segítve ezzel a mielőbbi visszatérést.

2021-ben is többször is kilátogattunk a TTM erdőspusztai központjába, minden alkalommal azt láttuk, a foglalkozások közvetlen, jó hangulatban, de fegyelmezetten zajlottak. A feladatok végrehajtása közben előforduló hibákra úgy hívják fel a figyelmet a trénerek, hogy a tanítványnak kell rájönnie, mikor és miben hibázott. Lehetne még hosszan sorolni, mindazokat az előnyöket, melyeket a TTM nyújt a fiataloknak, ám azt mindenképp le kell szögezni, kiváló műhelymunka zajlik Erdőspusztán.

Az kijelenthető, a TTM ma már több, mint utánpótlásképzéssel foglalkozó vállalkozás, hiszen ad egy olyan pluszt, melyet csak náluk kaphatnak meg a labdarúgó-növendékek. Remélhetőleg a klubok is felismerik a TTM-ben rejlő lehetőségeket és igénybe veszik a szolgáltatásokat, melyek csak hasznára válnak a fiatal játékosoknak.

Köszönet Tisza Tibornak és a TTM stábjának a 2021-ben végzett munkát!

KZT