Akadémistáink döntetlenre végeztek a spanyolokkal

Idén ünnepli 10. születésnapját a DVSC Labdarúgó Akadémia, melyet egy rangos U15-ös tornával tesznek emlékezetessé.

0

loki-u15-300x158 Akadémistáink döntetlenre végeztek a spanyolokkalFotó: DVSC LA

Négy csapat méri össze erejét a háromnapos tornán, Kolozsi Gergő együttese mellett, a Villarreal, a Vojvodina és a CFR Cluj gárdái csapnak össze. A nyitómeccset a Nagyerdei Stadionban rendezték, a DVSC LA és a Villarreal részvételével.

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a DVSC egykori kiváló válogatott labdarúgója, a Tisza Talent Management alapítója, a Bestrong szakmai igazgatója, Tisza Tibor, aki elégedett volt a látottakkal:

Egy színvonalas, jó iramú mérkőzést láthattam, abszolút pozitív élményekkel távoztam a Nagyerdei Stadionból. Inkább a spanyolok domináltak, dolgoztak ki több helyzetet, de akadémistáink nem játszottak alárendelt szerepet. A mérkőzés nem arról szólt, hogy a Villarreal beszorította volna kapuja elé a debreceni fiatalokat. Kolozsi Gergő tanítványai felvették a versenyt ellenfelükkel, megsüvegelendő a teljesítményük. Szépen felépített támadásokat vezettek, helyzetek is adódtak, Veress Árpád pedig egy gyönyörű gólt szerzett. Kiváló kezdeményezés volt ez a nemzetközi torna, erős csapatokkal mérhetik össze erejüket fiataljaink, mely meccsek jól szolgálják a fejlődésüket – foglalta össze a látottakat Tisza Tibor.

DVSC LA – Villarreal: 1-1 (1-1)

Gólszerző: Veress Árpád

A következő két nap programja:

04.22., szombat – Helyszín: Pallagi Edzőközpont

15.00   Villarreal – Vojvodina

17.00    DVSC – CFR Cluj

04.23., vasárnap – Helyszín: Pallagi Edzőközpont

13.00   Villarreal – CFR Cluj

15.00   DVSC – Vojvodina

16.30   Díjátadó ünnepség

KZT