Akár az Eb-n is dobóléchez állhat Incze Éva Viktória

Március negyedik hétvégéjén rendezték a Soft Egyéni Nemzeti Bajnokság 2. fordulóját, ahol szakosztályunk egyszeres magyar válogatott játékosa kiemelkedő teljesítménye után jó eséllyel pályázik egy újabb meghívóra.

0

Incze_Viki2024marc-300x162 Akár az Eb-n is dobóléchez állhat Incze Éva ViktóriaFotó: deac.hu

Az idei versenykiírásnak eleget téve egy játéknapon két versenyt is rendez a Magyar Darts Szövetség. Szombaton az első játékmód a cricket volt. Incze Éva Viktória összesen 17 mérkőzésnél állt dobólécekhez, melyből 14-et sikerrel abszolvált (30-8-as, azaz +22-es legaránnyal).

Ezt követően a főág+vigaszágas rendszerben olyan ütemben menetelt, hogy a főági döntőbe jutásáig leget sem veszített. Itt azonban vereséget szenvedett, ezáltal a verseny 3. helyén végzett.

Március 23-a az egész játéknap harmadik legjobb eredményét hozta Incze Viktória számára a 18 fős mezőnyben. Az összetett tabellán magabiztosan a harmadik helyen áll 38 ponttal (a 4. helyezett 31 ponttal követi) a versenyév féltávjánál, mellyel minden esélye megvan arra, hogy a Magyar Darts Szövetség szövetségi kapitánya ismét őt válassza kerettagnak az idén rendezendő Európa-bajnokságra.