Atlétika: Tovább javított egyéni csúcsán Klekner Hanga

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola rúdugrója németországi versenyen vett részt szombaton, mely megmérettetésen felállhatott a dobogó legmagasabb fokára.

0

klekner-1-300x168 Atlétika: Tovább javított egyéni csúcsán Klekner HangaFotó: MASZ

Remek szezont produkált eddig Klekner Hanga szabadtéren, aki nemrégiben egyéni rekordját is megjavította. Molnár Krisztina tanítványa továbbra is tartja jó formáját, következő, a németországi Hof városában megrendezett versenyen tovább javítva egyéni csúcsát, 4.42-vel az első helyen végzett.

A DSC-SI kiválóságát már csak három centi választja el az edzője által tartott országos rekordtól, látva Hanga formáját, valószínűsíthető, még idén meg is dönti.

A cívisvárosi rúdugró az eredményhirdetés után boldogan nyilatkozott az atletika.hu oldalnak: „Nagyon pozitív eredménnyel zárult ez a mai verseny, mert nagyon nagy szembeszélben a megszokott 16 lépéses nekifutásom helyett csupán tíz lépésből tudtam átugrani a 4,42 métert. Ez nem egy átlagos verseny volt, hanem egy kizárólag rúdugróknak szóló viadal. Edzőm, Molnár Krisztina korábban kétszer is nyert itt, nagyon sokat mesélt nekem erről a versenyről, vártam már, hogy egyszer én is itt lehessek. A győzelmem után lejátszották nekem a magyar himnuszt is, ami nagyon jól esett a számomra”.

KZT