Az utolsó ütközetek előtt a DVSE az OB I-ben

A bajnokság hetedik helyéért játszik egymással a Debrecen és a Racionet Honvéd, aminek első felvonását szombaton 17:30-tól rendezik a Kőér utcában.

0

póló-300x200 Az utolsó ütközetek előtt a DVSE az OB I-ben

Fotó: Nagy Anita

A DVSE a BVSC-Zuglóval, a Honvéd pedig a Miskolccal találkozott a rájátszás előző körében. A debreceni csapat az idegenben elszenvedett vereség után hazai medencében hihetetlen végjáték után maradt alul a fővárosiakkal szemben, így játszhat a hetedik helyért. A Racionet Honvéd többet pihenhetett a szombati mérkőzés előtt, hiszen a Miskolc hamar eldöntötte a párharc sorsát, miután hazai környezetben legyőzte Vad Lajos együttesét.

A két csapat ebben az idényben már háromszor találkozott egymással: a Magyar Kupában döntetlen eredmény született, a rájátszásban pedig előbb a Honvéd, majd a DVSE nyert hazai medencében. A két együttes összecsapásai tehát mindig háromesélyesek, ahogy azt Smitula Gergő is elmondta. A játékosunk hozzátette, hogy kemény edzésekkel készülnek a párharcra, és mindenképpen szeretnének szépen búcsúzni a szezontól. Smitula az előző mérkőzést ugyan kihagyta egy betegség miatt, de ez már a múlté, és ahogyan játékosunk fogalmazott, a többiek is egészségesek, így teljes kerettel állhatnak ki szombaton a Honvéd ellen.

A két csapat második összecsapását a Debreceni Sportuszodában rendezik majd május 16-án, 19:15-től. A párharc az egyik csapat második győzelméig tart.

Féri OB I Osztályú Országos Bajnokság, Rájátszás II. 7-8. helyért 1. forduló:

Május 12. 17:00      Racionet Honvéd – DVSE