Bárány dupla Győrben

A jó játék eredményben is megmutatkozott a második félidőben.

0

u19-3-300x188 Bárány dupla Győrben

Fokozatosan lendült játékba Sándor Csaba együttese, idővel a játék irányítását is átvették. Szépen járatták a labdát, többször is veszélyeztették a győri kaput, de az utolsó passzokba ekkor még hibák csúsztak. A félidő lefújásáig azonban gólt nem lehetett feljegyezni.

Szünet után állandósult a debreceni fölény, öröm volt nézni, ahogy lábról-lábra járt a labda. Ez a fölény góllá értett, Kóródi megszerezte a vezetést. Lendületben maradtak Kusnyírék, már a labdakihozatalokban megzavarták a hazaiakat, akik nem tudtak ezzel mit kezdeni, többször s hibáztak. A debreceni középpályások többször indították pontos mélységi passzokkal beinduló társaikat. Elől Bárány és Zsóri komoly feladat elé állította a győriek védelmét. A félidő közepén Bárány két góllal koronázta meg addigi jó teljesítményét.

Jó iramú mérkőzésen, magabiztos debreceni győzelem született, Újvárosiék a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket és teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

ETO FC GYŐR – DVSC_DLA: 0:3 (0:0)

DVSC-DLA: Kovács, Bárány (Lakatos 79’), Kusnyír, Kóródi, Mezei, Molnár, Bencze, Szutor (Gálfi 46’), Újvárosi, Tüzes (Krajcsó 71’), Zsóri

Edző: Sándor Csaba

Gólszerzők: Kóródi 47’, Bárány 64’, 70’

Sandor_Csaba_k-4 Bárány dupla Győrben Sándor Csaba: A mérkőzés elején még akadozott a játék, de folyamatosan javultunk, a félidő közepére már fölénybe kerültünk. Ekkor még a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, viszont a fordulás után már ezekből háromszor is sikerült betaláltunk ellenfelünk kapujába. Agresszív focit játszottunk, már saját térfelén letámadtuk a győrieket. Ha az utolsó passzok kicsit pontosabbak, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak a jó játékhoz és a győzelemhez.