Bódi Ádám: „élveztem az apaság örömeit”

A DVSC labdarúgócsapata megkezdte a munkát, a héten már az edzéseké a főszerep. A piros-fehérek középpályása elárulta, hogy telt a szabadság és azt is, mit vár a következő szezontól.

0

3-1024x683-300x200 Bódi Ádám: „élveztem az apaság örömeit”
Fotó: dvsc.hu

Hétfőn délelőtt a DVSC játékosai a Pallagi Edzőcentrumban találkoztak ismét, az öthetes szabadság leteltével megkezdték a felkészülést a 2022-2023-as bajnoki szezonra. A csapat egyik legrutinosabb tagja, Bódi Ádám is munkába állt, aki az elmúlt hetekben egy másik sportágban, a teniszben is kipróbálta magát.

„Tartalmasan telt a szabadság, több időt tudtam a családommal tölteni, élveztem az apaság örömeit. Külföldi nyaralás nem volt tervben, csak pár napra utaztunk el egy noszvaji wellness szállodába, valamint a vidéken élő szülőket is meglátogattuk. A mozgás is jelen volt a mindennapokban, feleségemmel rendszeresen teniszeztünk, nagyon megkedveltem ezt a sportágat, egyre jobban megy a játék is. Természetesen a szabadság idejére a szakmai stábtól kaptunk feladatokat, melyeket el kellett végeznünk, és amit szigorúan ellenőriztek egy applikáción keresztül. Hétfő délelőtt különböző tesztekkel megkezdtük a munkát, illetve volt egy pszichológiai felmérés is. A hét további részében pedig többször is előfordul, hogy napi két edzést vezényel számunkra a szakmai stáb” – tekintett vissza az elmúlt hetekre a Loki technikás középpályása.

A mögöttünk hagyott szezonban a bennmaradást tűzte ki célul a vezetőség, ezt sikerült túlteljesíteni, a csapat a 7. helyen zárta a bajnokságot. Hogy mi várható a gárdától, még nem lehet tudni, az újabb célokat csak azután lehet megfogalmazni, ha kialakult a végleges keret.

„Személy szerint azt várom az új szezontól, hogy minél előrébb végezzünk a táblázaton, jó lenne a mezőny első felében zárni az új sorozatot. Eléggé hullámzó volt a teljesítményünk az előző bajnokságban, többször adósok maradtunk a jó játékkal. Bízom abban, stabil, jó teljesítményt fogunk nyújtani, mely eredményességgel párosul és nem kell hátrafelé tekintgetnünk a szezon során” – zárta gondolatait Bódi Ádám.

KZT