Bódi Ádám: „fontos, hogy mindhárom csapatrészünk tökéletes összhangban legyen”

A Kisvárda elleni mérkőzésen középpályásunk igazi vezérként irányította a csapatot, remek teljesítményével hozzájárult a három pont megszerzéséhez. A héten már a Ferencváros elleni találkozóra készülnek, szeretnék megszakítani a fővárosiak veretlenségi sorozatát.

0

1_15-300x194 Bódi Ádám: „fontos, hogy mindhárom csapatrészünk tökéletes összhangban legyen”

A Kisvárda elleni mérkőzésen egy új impulzus ért, kapitányként először vezethettem ki a csapatot a pályára, ami nagy megtiszteltetés volt számomra. Természetesen, továbbra is Tőzsér Dani és Mészáros Norbi a csapat első számú kapitányai. Az első félidőben még nem játszottunk olyan lehengerlően, mint a másodikban, de már akkor is fölényben futballoztunk, a Kisvárda egyszer jött el a kapunkig, igaz, abból megszerezték a vezetést. A bekapott gól nem törte meg a lendületünket, folyamatosan ellenfelünk térfelén tartottuk a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki, pontrúgásaink is veszélyesek voltak, de nem sikerült még betalálnunk. Szünetben a Mester biztatott minket, kérte, próbáljunk még egy kis pluszt hozzátenni a játékhoz, és koncentráljunk jobban a befejezéseknél. A második félidei jó játékunknak és helyzetkihasználásunknak köszönhetően itthon tudtuk tartani a három pontot.

A következő fordulóban nehéz mérkőzés vár ránk, a listavezető, még veretlen Ferencváros otthonába látogatunk. A zöld-fehérek egy telt házas, sikeresen megvívott rangadón vannak túl, ez biztos még nagyobb önbizalmat adott nekik. Hazai pályán folytatni szeretnék a jó sorozatukat, mi pedig azért megyünk, hogy megpróbáljuk ezt megszakítani. Az ukrán vezetőedző mentalitása már látszik a csapaton, lendületesen, agresszívan futballoznak. Széleken figyelnünk kell a gyors játékosaikra, elől pedig veszélyes támadóikra, gondolok itt Bödére és Lanzafaméra. Előrejátékban dinamikusak és kreatívak, nem szabad területet hagynunk nekik. Fegyelmezetten, zártan kell védekeznünk, fontos, hogy mindhárom csapatrészünk tökéletes összhangban legyen, az első perctől az utolsóig koncentrálnunk kell. Ha szervezettek és egységesek leszünk, mindenki a maximumot fogja kiadni magából, helyzeteinkkel élni tudunk, úgy gondolom, lehet keresnivalónk az Üllői úton.