Dabast is meghódították a Feeling táncosai

Június 7-9. között rendezték Dabason az Unity for Passion Dance Fest és Király Béla Jubileumi 5 éves versenyt.

0

ed23124e-bfcf-49f8-84b5-a293669dd21b-300x160 Dabast is meghódították a Feeling táncosaiA háromnapos viadalon a debreceni Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület növendékei is színpadra léptek. Közeledve a szezon végéhez, már fáradtak voltak a cívisvárosi táncosok, ami nem csoda, ugyanis rengeteg verseny, edzés, utazás van már mögöttük. Ez viszont nem ment a minőség rovására, koreográfiáikat a tőlük megszokott magas színvonalon mutatták be a zsűri előtt.

Az ítészek magas pontszámokkal jutalmazták a produkciókat, hullott is a júniusi aranyeső, összesen tizenkilenc aranyérmet vehettek át. A legfényesebb medálok mellett még 15 alkalommal léphettek fel a dobogó második és harmadik fokára. Takács Szofi bekerült a Gála Night top 10-be. A kiváló eredményeknek köszönhetően a debreceni táncosok a szeptemberi barcelonai világkupán majd sok koreográfiát mutathatnak be.

Az egyesület felkészítő tanára, Szilágyi Judit vasárnap versenybíróként működött közre.

Eredmények

Aranyérem: Miskolczi Nikolett (Méhkirálynő), Takács Szofi (Improvizáció, Not about angel, Icon, Kaméleon, Quinn), Balogh Mira-Főző Vivien (Kis herceg), Szabó Boglárka (Salem), Borók Kamilla-Czakó Nadin (Bubble Bath), Boda Beáta (Múmia), Boda Bianka (Me and devil), Megyesi Zsófia (Fruit), Hetrovics Panna (Pandora szelencéje), Szilágyi Nóra (Mademoiselle), Bereczki Lea (Kill Bill), Show gyerek csapat (Wonderland), Show junior csapat (Bipoláris), Open felnőtt csapat (Mesélek a bornak), Show felnőtt csapat (Ranglétra)

Ezüstérem: Fülöp Hajnalka (Maid), Orbán Mira (Képmás), Lukács Kitti (Apáca), Kovács Panna (Olaj), Seprenyi Sára (Joker), Érckövi Nóra (Óceán), Pereki Szimonetta (Atlas), Tabaka Zsófia-Csuka Boglárka (Super Mario), Szmír Szonja (Elvis), Open gyerek formáció (Wonka), Show gyerek formáció (Harangozó)

Bronzérem: Dobi Aida (Vadász), Bereczki Lea (Avatar), Kiss Gréta (Gossip girl), Opoen junior formáció (Szépségverseny)

4.hely: Borbély Nóra-Deczki Dorka (Rain), Boda Boglárka (Homokóra), Show junior csapat (Last breathe)

5.hely: Galla Glória-Ugray Zsuzsanna (Pantomin), Show mini csapat (Unikornis)

6.hely: Open junior formáció (Apalea)

7.hely: Juhász Sarolta-Orha Lara-Sipos Veronika-Kocsis Emese (Zongora), Korpás Laura-Tamás Gina-Lampert Viktória (Dystopia), Show junior formáció (Időutazók)

7-12.hely: Borók Zsóka (Megan), Galla Regina (Az első Mona Lisa)

Még nem pihenhetnek a Feeling növendékei, ugyanis június 13-án Budapesten a Ditor gálán csillogtatják meg tudásukat, 15-16. között pedig a kassai Európa-bajnokságon lépnek színpadra. Augusztus 20-án 136 táncos varázsol majd Riói hangulatot a virágkarneválon.