DEAC „A” megye U16: Sándor Krisztián vezérletével fölényes győzelem

Az egyetem korosztályos megyei bajnokságban szereplő csapata nyolcgólos győzelemmel kezdte a szezont.

0

foci-300x200 DEAC „A” megye U16: Sándor Krisztián vezérletével fölényes győzelem

Sokáig nem kellett várni az első hazai találatra, Sándor Krisztián már a 3. percben megkezdte a gólgyártást, sőt, egy perc múlva már duplázott. A gólok lendületbe hozták a fekete-fehér gárdát, nyomás alá helyezték a vendégeket, akik igyekeztek minél zártabban védekezve megőrizni kapujukat az újabb góloktól. Urbin Péter tanítványai többször megbontották a Téglás védelmét, számolatlanul dolgozták ki a helyzeteket, de a félidő végéig nem tudták növelni az előnyüket. Szünet után viszont beindult a gólgyártó gépezet, egymás után hatszor vették be a vendégek kapuját. Sándor Krisztián végül négy találattal járult hozzá a DEAC fölényes győzelméhez.

Szép volt srácok!

DEAC „A” – Téglás: 8:0 (2:0)

DEAC „A”: Marczis (Kerezsi 46’), Bíró, Szabó E., Sándor (Fehér 70’), Borbás (Szabó M. 60’), Gulyás (Péteri 60’), Nagy-Pál (Jakab 60’), Borkó (Mozga 60’), Szabolcsi, Czibere (Tőkei 46’), Bagdi

Edző: Urbin Péter

Gólszerzők: Sándor 3’, 4’, 55’, 68’, Borbás 49’, Gulyás 59’, Bíró 81’, Fehér 88’

Urbin Péter: Sándor Krisztián duplája a találkozó elején megadta a mérkőzés alaphangját. Végig magabiztosan, sok helyzetet kidolgozva futballoztunk. A Téglásnak volt ugyan néhány veszélyes kontrája, de győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Nagyon örülök, hogy akik csereként pályára léptek, jó teljesítményt nyújtottak. Gratulálok a csapatnak a jó és eredményes játékhoz, a győzelemhez.