DEAC megye U19: A második félidőben gólokká érett a fölény

Dobos Attila gárdája a második félidőben helyzeteit kihasználva nagyarányú győzelmet aratott a Hajdúhadház ellen.

0

labdarugas05-5-300x225 DEAC megye U19: A második félidőben gólokká érett a fölény

Korosztályos egyetemi csapatunk az egész mérkőzésen irányította a játékot, több lehetőségük volt, hogy már ebben a játékrészben megnyugtató előnyre tegyenek szert, de lehetőségeiket nem sikerült gólra váltaniuk. Szünet után a fölény és a jó játék már eredményességgel párosult, 10 perc alatt le is zárták a mérkőzést, de nem elégedtek meg a háromgólos előnnyel, negyedóra alatt még kétszer köszöntek be a hadháziak kapujába, akiknek egy szépítő találatra futotta az erejükből.

Minden szempontból megérdemelten szerezte meg Dobos Attila együttese a három pontot.

Szép volt srácok!

DEAC – Hajdúhadház: 5:1 (0:0)

DEAC: Szathmári, Salánki, Tóth Zs., Gebei, Bartha, Hajdu (Sallai 67’), Szabó, Tar (Gáll 58’), Hortó, Katona (Erdei 55’), Láposi

Edző: Dobos Attila

Gólszerzők: Hajdu 46’, 66’, Bartha 51’, Hortó 56’, Szabó 79’

Dobos Attila: Végig irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést, időnként remek játékot produkáltak a fiúk, aminek nagyon örülök. Az első félidőben még kimaradtak a helyzeteink, de szünet után ötöt gólra tudtunk váltani. Védekezésben is jó teljesítményt nyújtottunk, a megszerzett labdákat elég jó százalékban játszottuk meg, ami döntőnek bizonyult. Szép támadásokat vezettünk, szép gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és a győzelemhez.