DEAC U15: Megőrizték veretlenségüket

Egygólos hátrányból, Incze és Juscsák mesternégyeseivel fordított és nyert az Oros ellen az egyetem korosztályos csapata.

0

nb-iii-labdarugas-szentlorinc-se-rakosmente-ksk-c9f6e391-629637-4-300x169 DEAC U15: Megőrizték veretlenségüket

Tökéletesen kezdte az idei szezont Benczik Zsolt együttese, két nagyarányú győzelemmel indították a bajnokságot fiai. Hétvégén triplázásra készültek, melyhez az Orost kellett legyőzniük.

Mintha az öltözőben maradtak volna a srácok, gondolataik még nem a mérkőzés körül jártak, ezt ki is használták a vendégek és egy gyors támadás végén megszerezték a vezetést már az első percben. Ez a hidegzuhany felrázta az egyetemista fiatalokat, kezdtek magukhoz térni, negyedóra elteltével sikerült is egyenlíteniük. Lábra kaptak a fekete-fehérek, átvették a játék irányítását, kombinatívan futballoztak, sorra vezették támadásaikat. Helyzeteiket jó százalékban kihasználva végül 9:1 arányban megnyerték a mérkőzést.

Szép volt srácok!

DEAC – Oros: 9:1 (3:1)

DEAC: Borkó (Szőke 48’), Varga (Harsányi 48’), Molnár, Juscsák, Deczki, Incze, Mozga (Széles 48’), Kecskés, Schneider (Vida 41), Sárközi, Bartók (Papp K. 41)

Edző: Benczik Zsolt

Gólszerzők: Incze 16’, 47’, 56’, 67’, Sárközi 20’, Juscsák 25’, 43’, 50’, 75’

Benczik Zsolt: Nagyon kényelmesen kezdtük a mérkőzést, mely meg is bosszulta magát, egy kontra végén hátrányba kerültünk. Kellett negyedóra, mire magunkhoz tudtuk ragadni az irányítást, feljavult a játékunk és ez már eredményességben is megmutatkozott. Sikerült egyenlíteni, mely után már nem volt veszélyben a győzelmünk. Szép támadásokat vezettünk, gyönyörű gólokat szereztünk, egy sportszerűen játszó ellenfelet sikerült legyőznünk. Gratulálok a csapatnak, dolgozunk tovább, jövő héten rangadót játszunk a FILO otthonában.

KZT