DEAC U19: A jó játék ellenére várat magára az első győzelem

A Tarpa otthonában harmadik vereségét szenvedte el korosztályos együttesünk.

0

images-4 DEAC U19: A jó játék ellenére várat magára az első győzelem

Kicsit visszafogottan kezdett Kovács Miklós gárdája, de fokozatosan felvették a mérkőzés ritmusát, feljavult a játékuk. Több helyzetet is kidolgoztak, de ezeket nem sikerült értékesíteni. A félidő hajrájában viszont megszerezte a vezetést a Tarpa, egygólos előnnyel vonulhattak szünetre. A játék képe a második félidőben sem változott, egyenlő erők küzdöttek a pályán. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, míg a támadóink sorra kihagyták ezeket, a hazaiak egyet kihasználtak. A fiúk mindent megpróbáltak, hogy fordítsanak, vagy legalább döntetlenre hozzák a meccset, sikerült is Katona Zoltán révén, aki egyébként védő, szépíteni, de több gól már nem született.

Tarpa – DEAC: 2:1 (1:0)

DEAC: Kovács D. (Nyíri 61’), Katona, Dobos (Éles 72’), Barna, Molnár (Puskás 56’), Kovács M. (Áros 61), Csernyánszky, Felföldi, Kemecsei (Komlósi 61’), Kasza, Szurdi

Edző: Kovács Miklós

Gólszerző: Katona 78’

Kovács Miklós: A Tarpa valamivel jobban kezdte a mérkőzést, de fokozatosan feljavult a játékunk. Hiába dolgoztunk ki sok helyzetet, nem sikerült betalálnunk, ellenfelünk viszont mindkét játékrészben értékesítette helyzetét. A mérkőzés hajrájában sikerült szépítenünk, de nem tudtuk megfordítani az eredményt. A futball sajnos nem pontozásos sportág, hiába játszunk jól, amíg lehetőségeinket nem tudjuk gólokra váltani, nem fogunk meccset nyerni.