DEAC U17: Túl nagy volt a hátrány 45 perc után

Az egyetem korosztályos együttese hiába szerzett négy gólt, nem sikerült megszerezniük első pontjaikat.

0

labdarugas05-6-300x225 DEAC U17: Túl nagy volt a hátrány 45 perc után

Jól kezdett Kovács Miklós együttese, az első negyedórában irányították a játékot, rá tudták kényszeríteni akaratukat ellenfelükre. Ekkor még semmi nem utalt arra, hogy gondok lehetnek. A 18. percben váratlanul megszerezték a vezetést a hazaiak, ez sokkolta csapatunkat, fölénybe került a Tarpa és a félidő végére már négygólos előnyre tettek szert. A 38. percben emberhátrányba került a vendéglátók, ezt próbálta kihasználni a DEAC és a 44. percben szépítettek. A második félidőben gólpárbajt vívtak egymással a csapatok, felváltva estek a találatok, ezért nem sikerült ledolgozni a hátrányt. A fiúk nagy erőket mozgósítottak, hogy legalább az egyik pontot megmentsék, fel is zárkóztak két gólra, de túl nagy volt a hátrány, nem sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést.

Tarpa – DEAC: 6:4 (4:1)

DEAC: Vas (Urbán 46’), Kovács M. (Orbán 35’), Al-Rubaye (Bakó 72’), Hermann, Magyar, Varga, Vilmányi, Borkó, Csorvási (Dobos 53’), Czakó, Lukács (Kerezsi 53’)

Edző: Kovács Miklós

Gólszerzők: Orbán 44’, Vilmányi 60’, Hermann 68’, Dobos 82’

Kovács Miklós: Sajnos nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat, hiába voltunk partiban ellenfelünkkel, ezúttal sem sikerült pontot szereznünk. A mérkőzés elején domináltunk, de az első bekapott gól után ellenfelünk került fölénybe, az történt a pályán, amit ők akartak. A kiállítás után elkezdtünk visszajönni a mérkőzésbe, megnyertük a gólpárbajt, de túl sok volt a háromgólos hátrányunk, amit már nem tudtunk ledolgozni.