DEAC utánpótlás: Teljes nagyüzem hétvégén

Az egyetemi korosztályos csapatik mindegyike pályára lép a hétvégi fordulóban.

0

labdarugas05-1-300x225 DEAC utánpótlás: Teljes nagyüzem hétvégén

U19

Köstner Tamás csapata a múlt héten Karcagon 7:0-ra nyert. Szombaton pedig a harmadik helyen álló FILO SE csapatát fogadja, amely szintén győzelemmel kezdte a tavaszt, így nem számíthatnak könnyű mérkőzésre. Ősszel idegenben szoros mérkőzésen maradtak alul a debreceniek, most ég a vágy bennük, hogy visszavághassanak, ezáltal szorosabbá téve a tabella felsőházát.

DEAC – FILO SE

03.16.12:00             Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya

 U17

Kovács Miklós alakulata szoros mérkőzésen kapott ki a harmadik helyen álló karcagiak otthonában a múlt héten. Ezt meggyőző játékkal és lehetőség szerint győzelemmel szeretnék feledtetni a FILO SE ellen. Óvatosságra inti a játékosokat az a tény, hogy a FILO jobb csapat, mint azt a helyezése alapján gondolná a külső szemlélő.

DEAC – FILO SE

03.16. 10:00            Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya

U15

Kovács Miklós fiaitól egyértelműen győzelmet remélünk. Most a bajnokság utolsó helyén álló Sényőre utaznak, ahol lehet a gólarányon is kozmetikázni, hiszen a végelszámolásnál azon is múlhat, ki hányadik helyen végez. Most reális esélye van a csapatnak dobogón végezni, amennyiben tavasszal ezen az úton haladnak tovább.

Sényő – DEAC

03.16. 12:00           Sényő Sportpálya

U14

Hasonló helyzetben van Balla Imre alakulata is. Bár idegenbe utaznak, de Sényőt mindenképpen meg kell tudni verni, csak a gólkülönbség lehet kérdés. Viszont csak akkor lehetnek igazán sikeresek a fiúk, ha az egyéni érdekek helyett csapatban tudnak gondolkozni. Csodálatos lenne, ha sikerülne most is közel annyi gólt lőni, mint ősszel.

Sényő – DEAC

03.16. 10:00           Sényő Sportpálya

Megye I. oszt. U19

Szép győzelemmel indította a tavaszt Kozma Lajos DEAC alakulata. De a Hajdúszoboszló elleni mérkőzés lesz az igazi erőfelmérő. Különben a szomszéd várak harca mindig is fontos az idényben. Viszonozni kellene az őszi hajdúszoboszlói vendégszeretetet, és itthon kellene tartani a három pontot.

DEAC – Hajdúszoboszló 

Debreceni Egyetem Agrár-pálya

03.16. 13:00          Debreceni Egyetem Agrár-pálya

Dobos Attila a DASE-val fantasztikusan kezdte a tavaszt, legyőzte a dobogós HTE-t. Reméljük, hogy így folytatják a srácok, és meg tudják lepni az elvileg esélyesebbnek tűnő Derecskét is.

Derecske – DASE

03.16. 13:00          Derecskei Sportpálya

U16

Katona Tamás és Kovács Miklós gárdája hihetetlen szép munkát végzett egész ősszel, és első helyen fordulnak rá a tavaszra. Egy szó, mint száz esélyesként várják a Kabai Meteorit SE-t a srácok. Győzni kell!

DEAC – Kaba

03.17. 10:00           Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya