DLA-DEAC U16: Nem sikerült borítani a papírformát

Vereséggel kezdte a tavaszi szezont Takács Tamás együttese a Ferencváros otthonában.

0

DLA-DEAC-MTK-HUNGÁRIA-FC-2019.10.19-300x225 DLA-DEAC U16: Nem sikerült borítani a papírformát

A 2. helyen álló, a bajnoki címért versenyben lévő Ferencvároshoz látogatott korosztályos lánycsapatunk az idei első bajnokin. Ősszel, az első fordulóban már megmérkőztek a felek, akkor hét góllal bizonyult jobbnak a zöld-fehér csapat.

A házigazdák már a mérkőzés elején jelezték, most is igényt tartanak a három pontra, már a 7. percben megszerezték a vezetést. Lányaink nem adták olcsón a bőrüket, hiába duplázta meg előnyét a Fradi, a 26. percben Tóth Zsóka találatával visszajöttek a mérkőzésbe. A félidőt azonban kétgólos hátránnyal zárta a fekete-fehér alakulat.

Szünet után Jakus Lilinek köszönhetően ismét zárkóztak a debreceniek, ezzel viszont el is lőtték összes puskaporukat. A vendéglátók fokozatosan elhúztak, még négyszer vették be a cívisvárosi csapat kapuját és 7:2-re megnyerték a találkozót.

Ferencváros – DLA-DEAC: 7:2 (3:1)

DLA-DEAC: Pongrácz Ágnes, Tóth Zsóka, Balogh Mercédesz (Kis Anett50’), Magyar Lívia (Porcellán Petra 56’), Jakus Lili, Porcellán Barbara, Helmeczi Petra, Nagy Nikolett (Veres Lili 61’), Borsi Lili (Papp Boglárka 50’), Borsa Viktória (Katona Klaudia 56’), Kiss Borók

Gólszerzők: Tóth Zsóka 26’, Jakus Lili 45’

Edző: Takács Tamás