DLA U14: Első pontját szerezte csapatunk

Joó Zsolt gárdája a Paks otthonában idei legjobb játékát nyújtva döntetlen eredményt ért el.

0

36-300x215 DLA U14: Első pontját szerezte csapatunk

Kicsit álmosan kezdték akadémistáink a mérkőzést, kellett egy kis idő, míg játékba lendültek. Az akadozó kezdés után fokozatosan átvették a játék irányítását, szervezetten, fegyelmezetten futballoztak, nyomás alá helyezték a Paks védelmét. Széleken és középen többször a hazaiak hátsó alakzata mögé kerültek, több lehetőségük is volt a gólszerzésre, talán a túlzott győzni akarás miatt nem voltak elég higgadtak a befejezéseknél. Szünet után tovább fokozták a nyomást, tetszetősen játszottak, egyedül a futball legfontosabb eleme, a gól hiányzott.

Idei legjobb teljesítményüket nyújtották a srácok, kezd beérni az elvégzett munka, kezd a társaság összekovácsolódni. Ezzel a teljesítménnyel, ha eredményességgel is párosul, az első győzelmüket is megszerezhetik akadémistáink.

Butor Leventét a 22. percben egy ütközés után le kellett cserélni, tehetséges játékosunkat megvizsgálták a kórházban, szerencsére agyrázkódást nem állapítottak meg, így a csapattal együtt utazhatott haza.

Szép volt srácok!

Paks – DVSC-DLA: 0:0

DVSC-DLA: Engedi, Molnár (Török 78’), Butor (Schneider 22’), Balogh, Sain, Szuháj (Pirka 78’), Nemes, Hornyák (Varga 64’), Tóth B., Nagy M., Kiss H.

Edző: Joó Zsolt

Joó Zsolt: Az első 15-20 percben nem játszottunk jól, még érezhető volt a hosszú utazás a lábakban. Ebben a periódusban ellenfelünk játszott jobban, de fokozatosan vettük fel a mérkőzés ritmusát, átvettük a játék irányítását, voltak lehetőségeink is a gólszerzésre. A második játékrészben tovább javult a játékunk, jól használtuk a széleket, megbontottuk a paksi védelmet, sajnos nem érkeztünk pontosan a beadásokra. Tengelyben is ellenfelünk mögé tudtunk kerülni, a befejezéseknél viszont pontatlanok voltunk. Tetszett a játék, nagyon örültem, hogy jól járattuk a labdát, jól váltottunk ritmust. Az eredmény miatt kicsit csalódottak vagyunk, de a mutatott játékhoz gratulálok a srácoknak.