DLA U17: Egy félidőnyi jó játék kevés volt

Korosztályos együttesünk Szombathelyen, az Illés Akadémia otthonában lépett pályára.

0

u17-300x200 DLA U17: Egy félidőnyi jó játék kevés volt

Álmosan, fáradtan kezdték a mérkőzést Sándor Csaba fiai, enerváltan futballoztak, de ugyan ez elmondható az Illés játékáról is. Valamivel többet birtokolták a labdát a hazaiak, de helyzetet nem tudtak kialakítani. Sajnos két egyéni hiba következtében kétgólos hátrányba került csapatunk még az első félidőben. Szünet után már lendületesebben játszottak akadémistáink, de hiába javult fel a játékuk, gólt, gólokat nem sikerült szerezniük, Szombathelyen maradtak a pontok.

Illés Akadémia – DVSC-DLA: 2:0 (2:0)

DVSC-DLA: Szabó (Csermely 46’), Baranyai, Sándor, Lipcsei, Perevuznik, Zahuczki, Sustyák (Papp K. 75’), Farkas, Jánovszki (Kovács 46’), Gyulai (Kincses 68’), Kertész

Edző: Sándor Csaba

Kiállítva: Lipcsei 71’

Sándor Csaba: Az első félidőben fáradtan mozogtunk, nem olyan lendülettel futballoztunk, ahogy kellett volna. Valamivel többet támadott az Illés, két nagy egyéni hibánkat kihasználták. Ez azért bosszantó, mert helyzete sem volt ellenfelünknek, rögzített játékhelyzetből találtak be. Már az első perctől kezdve olyan intenzitással kellett volna játszanunk, mint a második félidőben, de hiába fociztunk jobban, eredményességben ez nem érvényesült. Három meghatározó játékosom úgy lépett pályára, hogy sérülés, betegség miatt több edzést kihagytak, természetesen nem ez olt a fő oka a vereségnek.