DLA U17: Jánovszki Laci döntött a Fradi ellen

Korosztályos együttesünk egygólos győzelmet aratott a Ferencváros ellen a 7. fordulóban.

0

41-300x205 DLA U17: Jánovszki Laci döntött a Fradi ellen

Kiegyenlített volt a mérkőzés, a játék színvonalára nem lehetett panasz, mindkét csapat lendületesen futballozott. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, talán Sándor Csaba gárdája valamivel több lehetőséget dolgozott ki. Sokig úgy nézett ki, megosztoznak a csapatok a pontokon, de a 85. percben egy szélről érkező beadásra jó ütemben érkezett Jánovszki és eldöntötte a mérkőzést. Akadémistáink a még veretlen Ferencvárost, helyzeteik száma alapján, megérdemelten győzték le.

DVSC-DLA – Ferencváros: 1:0 (0:0)

DVSC-DLA: Csernely, Baranyai, Fűzfői, Kuszkó, Perevuznik, Lipcsei, Mak (Kovács 70’), Zahuczky, Jánovszki (Sustyák 87’), Farkas, Talpalló (Papp K. 89’)

Edző: Sándor Csaba

Gólszerző: Jánovszki 85’

Sándor Csaba: Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk a Ferencváros ellen, a játékosoknak jó volt a hozzáállása, a szerdai teljesítményhez képest sokkal jobban futballoztunk. Ikszes meccs volt, talán több helyzetünk volt, mint ellenfelünknek, ezért megérdemelt a győzelmünk. Sok volt a jó egyéni teljesítmény, ennek köszönhetően sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatnak a jó játékhoz és a győzelemhez!