DSC-SI megye II ifi: Egy nyolcast kaptak a bajnoktól

A Debreceni Sportcentrum megyei U19-es csapata nagy vereséggel zárta a szezont szombat délután, de így is második helyen végzett csoportjában Selyem Nándor gárdája.

0

sporteredmények-300x150 DSC-SI megye II ifi: Egy nyolcast kaptak a bajnoktól

A már bajnok Józsa SE együttesét fogadták a sportiskolások a megyei másodosztályú bajnokság utolsó fordulójában. A két együttes őszi mérkőzésén 3-0-s józsai siker született, most pedig ennél is nagyobb arányú vereség lett a vége. Pedig az első félidőben tisztes helyt álltak a debreceniek, 45 perc elteltével még csak 2-0-t mutatott az eredményjelző. A második játékrészben azonban kiszakadt a vendég gólzsák, és sorozatban hatszor is eredményes volt a Józsa, így a találkozó 8-0-val ért véget.

A megye kettes bajnokságban két csoportban mérkőztek meg egymással a csapatok, a DSI ellenfelei az Egyek, a Polgár, a Nyírmártonfalva, a Téglás, a Görbeháza, a Hajdúdorog, a Nagyhegyes és a csoportot a Sportcentrum előtt megnyerő Józsa voltak.

DSC-SI – Józsa SE 0-8 (0-2)

DSC-SI: Bartha, Németi (Lukács 32’), Mátyás, Gál, Furó, Kovács Székely, Bodnár (Végh 65’), Decsi, Mikó, Koncz

Edző: Selyem Nándor

Selyem Nándor: Sajnos az ifjúsági csapat szezonzárója nem úgy sikerült, ahogy azt vártuk, kicsit bealudtak a fiúk, langyosan, tompán játszottak, és a jobbik csapat simán megnyerte a mérkőzést.

U.Á.