DSC-SI U14: Kötelező feladat teljesítve

Szabó János együttese hat gólt szerezve nyert az utolsó előtti Sényő ellen.

0

20150313112149_sport-foci-gol-labda-bankracio_642x369_cover-1-300x172 DSC-SI U14: Kötelező feladat teljesítve

A papírforma egyértelműen a sportiskolások mellett szólt, de a vendégek nem adták olcsón a bőrüket, bátran futballoztak, ezzel kissé meg is lepték csapatunkat, sőt, gólszerzési lehetőségük is adódott. Ehhez azért az is kellett, hogy a kék-sárga alakulat elég sok hibával játszott, de ennek ellenére nagyon sok helyzetet dolgoztak ki az első félidőben, melyekből kettőt ki is használtak az első 40 percben. Szünet után sikerült növelni az előnyt, bár a Sényő büntetőből szépített, viszont erre két perc alatt két találattal válaszolt csapatunk.

Szép volt srácok!

DSC-SI – Sényő: 6:1 (2:0)

DSC-SI: Jóga, Kalmár, Vietorisz R., Varga, Czakó, Kalapos (Nyírkos 41’), Dihen, Keczán (Kapczy 36’), Lázár, Varga Z., Pintér

Edző: Szabó János

Gólszerzők: Vietorisz 5’, 51’, Varga Z. 22’, 57’, Dihen 44’, Varga R. 59’

Szabó János: Megmondom őszintén, látva a Sényő eddigi eredményeit, statisztikáját, gyengébb ellenfélre számítottam, de valamilyen szinten megleptek minket. A saját csapatomtól viszont sokkal többet vártam volna, ezen a találkozón sokat javíthattunk volna a gólarányunkon. Sokkal magabiztosabb és nagyobb arányú győzelmet arathattunk volna, ha a helyzeteinket jó százalékban értékesítjük. A játékunk sem igazán tetszett, rengeteg technikai hibával futballoztunk, időnként félve játszottunk, nem voltunk kellően agresszívak, fegyelmezettek, keveset beszéltek egymással a játékosok a pályán. Nem mertük felvállalni azt a játékot, amit előzetesen megbeszéltünk. Az sem tetszett, hogy ellenfelünk négy ziccert is ki tudott dolgozni, szerencsére csak büntetőből sikerült betalálniuk a kapunkba. Természetesen örülök a győzelemnek, amihez gratulálok a csapatnak, de ennél több kell egy erősebb ellenfél ellen.