DSC-SI U19: Kiütéses győzelem a városi rivális ellen

A Sportiskola legidősebb korosztálya a Loki Focisuli ellen lépett pályára a hétvégi fordulóban.

0

labdarugas05-10-300x225 DSC-SI U19: Kiütéses győzelem a városi rivális ellen

Ezen a találkozón nem volt egy súlycsoportban a két csapat, Selyem Nándor tanítványai a játék minden elemében fölülmúlták a Loki Focisuli gárdáját. A kék-sárgák uralták a mérkőzést, irányították a játékot, végig fölényben futballoztak. A vendégek csak a második félidőben tudtak időnként kijönni a szorításból. Igazából csak a gólkülönbség volt kérdéses, a mérkőzés végéig tízszer találtak be a hazaiak ellenfelük kapujába, akiknek erejéből egy szépítő találatra tellett.

DSC-SI – Loki Focisuli: 10:1 (4:0)

DSC-SI: Ésik, Prokisch, Arday (Furó 54’), Gál (Kocsis 46’), Nagy D. (Tamás 77’), Nemes, Nánási (Nagy I. 70’), Sándor, Sallai, Galla, Spitzmüller

Edző: Selyem Nándor

Loki Focisuli: Gorzsás, Agárdi (Horváth 80’), Konyári, Pék, Lévai (Hüse 80’), Csordás (Sebestyén 46’), Megyessy, Szabó (Géber 80’), Sándor, Kovács, Zurbó (Szűcs 84’)

Gólszerzők: Prokisch 4’, 85’, 88’, Nagy D. 10’, 64’, Spitzmüller 39’, 43’, Galla 61’, Sallai 67’, Nagy I. 81’ ill. Kovács 48’

Selyem Nándor: Könnyű győzelem volt, sajnos ennyi különbség volt most a két csapat között. Minden tekintetben jobbak voltunk ellenfelünknél, helyenként jól játszottunk, sok gólt szereztünk, de rengeteg helyzetet ki is hagytunk. Nagyobb is lehetett volna a győzelmünk, ha lehetőségeinkkel jobban sáfárkodunk, de a nagy előny birtokában már csökkent a koncentráció, kicsit öncélúvá vált a játék. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!