Egy pont a rangadón

A fővárosban lépett pályára U14-es csapatunk.

0

u14-2-300x198 Egy pont a rangadón

A mostoha körülmények ellenére jó iramú, izgalmas mérkőzést játszottak egymással a csapatok. Az első játékrész kiegyenlített volt, egy hibát viszont kihasznált az MTK, szerencsére ez nem okozott zavart a játékunkban. Szünet után mezőnyfölényben futballoztak Garamvölgyi Péter tanítványai, veszélyes támadásokat vezettek és sikerült kiegyenlíteniük. Voltak még lehetőségek, de újabb gól már nem született.

Akadémistáink, ahogy már megszokhattuk tőlük, az egész mérkőzésen nagy akarattal és jól játszottak, mindent megtettek, hogy jó eredményt érjenek el.

Szép volt srácok!

MTK – DVSC-DLA: 1:1

DVSC-DLA: Erdélyi, Doktor (Posta 62’), Szabó (Vadon 62’), Kokovai, Vaskó, Takács, Cibla, Karakas (Szántó 74’), Horváth-Gaudi, Szakács, Batai (Bökönyi 74’)

Edző: Garamvölgyi Péter

Gólszerző: Batai 68’

Garamvölgyi Péter: A csúszós, mély talajú pálya kissé megnehezítette a játékot, de ennek ellenére, egy izgalmas, szemre is tetszetős mérkőzést játszottunk. Sajnos egy figyelmetlenséget kihasznált ellenfelünk, hátrányba kerültünk, de ez nem zavart meg minket, látszott a fiúkon, nagyon elszántak. A második félidőben mi domináltunk, többet birtokoltuk a labdát, helyzetet dolgoztunk ki, ezek egyikéből sikerült kiegyenlítenünk. A második játékrészben mutatott játékunk alapján, közelebb álltunk a győzelemhez, mint ellenfelünk. Az ilyen mérkőzések szolgálják legjobban a fejlődésünket, maximális dicséret illet a játékosokat.