Fekete Gergő: „Szeretnénk megnehezíteni a Miskolc dolgát”

A cívisvárosiak szeretnék kiköszörülni a csorbát az Eurokupában az elődöntőben elvérző borsodiak ellen.

0

                                      DVSE-1-1-300x200 Fekete Gergő: „Szeretnénk megnehezíteni a Miskolc dolgát”Fotó: Nagy Anita

Immáron három lehetősége maradt a DVSE-nek arra, hogy pontot szerezzen a felsőházban. Komlósi Péter alakulata a következő sanszot Miskolcon kapja meg a pontrablásra, ám ha abból indulunk ki, hogy a borsodiak március elején fölényes győzelmet arattak a Debreceni Sportuszodában, nem lesz könnyű dolguk a hajdúságiaknak. A 21–10-es pofont követően a cívisvárosiak mestere sem finomkodott a játékosaival, Komlósi szerint a szív hiányzott a csapatból.

„Nehéz mérkőzésre készülök, de szeretnénk bizonyítani, hogy a debreceni összecsapás nem a valóságot tükrözte. Úgy gondolom, azon a meccsen nem igazán voltunk ott fejben, ez nem fordulhat elő a hétvégén. A Fradival és a Szolnokkal is tudtunk már szoros találkozót játszani, ha betartjuk az edzői utasításokat, valamint mindenki a maximumot nyújtja, megnehezíthetjük a borsodiak dolgát” – nyilatkozta a Debreceni Sportéletnek Fekete Gergő, aki örömhírrel is szolgált, hiszen a gárdában nincs sérült pólós.

Kiderült, ki az utód

A bevezetőben már említettük, hogy a felsőházban eddig minden ütközet után vesztesen hagyták el a medencét a hajdúságiak. Fekete szerint bosszantja a társaságot a nyeretlenség, és a tehetséges játékos hozzátette, szeretnék ezt a rosszabb szériát minél hamarabb megszakítani.

Néhány napja jelentették be a debreceniek, hogy ki veszi át a stafétát a szezon végén távozó Komlósi Pétertől. A vezetőség házon belül oldotta meg a tréner pótlását, az utánpótlás-nevelésért felelős szakmai igazgatót, Miroslav Bajint kérték fel a posztra.

PannErgy-MVLC-DVSE, szombat 19 óra

B.Á.