Fölényes győzelemmel koronázta meg őszi teljesítményét a DEAC

Az egyetem NB-III-as labdarúgócsapata hazai pályán, a Tállya ellen zárta a bajnokság őszi szakaszát.

0

73140855_2555290954564774_1056044424141733888_o-300x200 Fölényes győzelemmel koronázta meg őszi teljesítményét a DEACFotó: DEAC

Kondás Elemér együttese az egész mérkőzésen fölényben játszott, az történt a pályán, amit az egyetemi gárda akart. A győzelemhez kétség sem fért, egy kérdésre vártuk a választ, milyen arányban fognak nyerni. A találkozó már az első félidőben eldőlt, négygólos előnnyel abszolválták az első 45 percet. Szünet után még háromszor bevették a Tállya kapuját, akik kozmetikázni ugyan tudtak a végeredményen, de esélyük sem volt megszorongatni a debreceni alakulatot.

Csapatunk végig szervezetten, nagy önbizalommal és jól játszott, az első perctől az utolsóig nagy iramot diktáltak, még ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a mérkőzést, megkoronázva egész őszi teljesítményüket.

Szép volt srácok!

DEAC – Tállya: 7:2 (4:0)

DEAC: Szabados (Tóth D. 69’), Papp F., Soltész, Patócs, Szabó, Karikás (Nagy Z. 69’), Sigér, Spitzmüller, Sándor, Urbin,  Bárány (Sidibe63’)

Edző: Kondás Elemér

Gólszerzők: Patócs 18’, 27’, Sigér 38’, Sándor 43’, Bárány 50’, Spitzmüller 70’, Urbin 78’

Kondás Elemér: Az volt az egyértelmű célunk, hogy jó eredménnyel zárjuk az évet, ezt sikerült is elérnünk. Nem akarok szerénytelennek tűnni, de esélye sem volt a Tállyának, a játék minden elemében jobbak voltunk. A fiúk hozták azt a teljesítményt, amit előző héten Putnokon nyújtottak, sok volt a mozgás, többször megbontottuk ellenfelünk védelmét, mögéjük kerültünk, pontosak voltak a beadások. Helyzeteink alapján, akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna, sajnálom a két bekapott gólt, de nem szabad elégedetlennek lenni. Nagyon örülök annak, hogy ezen a mérkőzésen többen is feliratkoztak a gólszerzők köré. A második félidőben lehetőséged adtam másik kapusunknak, Tóth Dánielnek is, úgy gondolom, megérdemelte, hogy pályára léphessen, sokat dolgozott az elmúlt időszakban. Úgy gondolom, méltóképpen zártuk az évet, gratulálok az egész csapatnak, nem csak a mai győzelemhez, hanem az elmúlt félévhez is. Még vár ránk egy évzáró vacsora, utána a játékosok szabadságot kapnak, fontos, hogy kipihenjék magukat, feltöltődjenek. Télen két teremtornán részt vehetnek, nyilván saját felelősségre, januárban pedig kezdjük a felkészülést.