FTC – DVSC: Szurkolói információk

Szombaton este a DVSC labdarúgócsapata az Üllői úton lép pályára az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

0

dsc_0534_custom_-300x200 FTC - DVSC: Szurkolói információk

A Groupama Arénában 19.30 órakor kezdődő meccsre elővételben már megvásárolhatók a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 2850 forintért, szurkolói kártya ellenében.

A mérkőzés napján a Loki-szurkolókat egy darab vendégpénztár várja majd (az E-szektornál), amely a kezdő sípszó előtt két órával, 17.30 órakor nyit.

A vendégparkolóba mintegy húsz gépjármű parkolását tudják biztosítani a szervezők, akik ezen felül a környező utcákat javasolják megállás céljából.

Szurkolóink rendőri felvezetéssel is eljuthatnak a Groupama Arénába. Íme, a rendőrség közleménye.

Fontos információ még, hogy a Groupama Aréna összes büféjében, így a vendégszektorban is 2019 nyarán egy környezettudatos terméket, az úgynevezett repoharat vezették be, így ezentúl csak repohárban lesz lehetőség italt vásárolni.

A pohár betétdíjas, azaz visszaváltható, melynek összege 350 Ft. Ezt a szurkolók a vásárlás idején italukkal – akár üdítő, sör – együtt fizethetik ki.

A repoharakat a büfé zárásáig tudják visszaváltani a vendégszektor büféjében. Visszaváltás esetén a betétdíj összegét készpénzben fizetik vissza, bankkártyára történő visszafizetés nem áll módjukban. Újabb ital vásárlásakor a leadott repoharat visszaveszik, és egy másik, tiszta pohárban adják ki a friss italt.

Természetesen nem kötelező visszaváltani a repoharakat, hazai is lehet vinni emlékként. Azonban a poharak az előző mérkőzésekről nem hozhatók vissza.