Ha szombat este: Irány a Nagyerdei Stadion!

Május 27-én sorsdöntő mérkőzésen lép pályára a DVSC, melynek tétje, a bajnoki bronzérem. Ahhoz, hogy sikerüljön, szükség van minden Loki-szurkolóra, töltsük meg tehát a stadiont!

0

DVSC-FTC-049-300x170 Ha szombat este: Irány a Nagyerdei Stadion!Fotó: Ásztai Csaba

2019.05. 19. – 2020. 06.27. – 2023. 05. 27. Három különböző dátum, de mindhárom szorosan kapcsolódik a DVSC-hez. Az első örömteli, hiszen a zárómeccsen a Herczeg András által irányított csapat 4-1-re legyőzte a Paks együttesét és a 3. helyen végzett az NB I-ben, a másodikat viszont csapásként élték meg a debreceni szurkolók. A Loki ismét az atomvárosiakat fogadta az utolsó fordulóban és nyerni kellett, hogy ne essen ki. Döntetlennel zárult a találkozó, így a Vasutas búcsúzott az élvonaltól, szerencsére csak egy évre.

A futball történelem ismétli magát, május 27-én ismét az utolsó fordulóban dől el, hogy négy esztendő elteltével ismét bronzérmes lesz-e – matematikailag az ezüst is benne van a pakliban – a piros-fehér gárda. Változás annyi, hogy ezúttal nem a Paks, hanem az Újpest ellen lépnek pályára Bódiék.

Kevesen gondolták volna azt a bajnoki rajtnál, hogy az utolsó fordulókban éremért fog harcolni a Lokomotív, célként is a kiesés elkerülése volt megjelölve. De ott van a csapat a 3. helyen és ha nyernek a fiúk szombaton, játékosok és szurkolók ismét érmet ünnepelhetnek.

Nem kérdés, az idei szezon legfontosabb és legjobban várt mérkőzése következik. A debreceni labdarúgás szerelmesei ki vannak éhezve a sikerre, mindenki bronzéremről álmodozik. A játékosok a pályán teszik majd a dolgukat, mi szurkolók pedig a lelátón. Töltsük meg hát szombat este a Nagyerdei Stadiont! Teremtsünk pokoli hangulatot a lelátón! Valóban legyünk a 12. játékos! Mindenkire szükség lesz, hogy a csapat sikerrel vegye az utolsó akadályt!

Mit üzennénk a játékosoknak? A Back II Black népszerű slágeréből idézve:

Ha van valaki, aki elkísér

s ha jó szerencsét is fúj a szél

én ígérem, hogy küzdök majd

én ígérem, hogy küzdök majd

én ígérem, hogy a győzelem a cél.

Hajrá DVSC!

A jegyek szépen fogynak, de aki még nem váltotta meg tikettjét, a http://www.nagyerdeistadion.hu oldalon vagy a DVSC Shopban még megvásárolhatja.

KZT