Herczeg András: „a mérkőzés egészét tekintve, megérdemelten szereztük meg a három pontot”

A DVSC a második fordulóban kezdte meg bajnoki szereplését, ellenfele a szezont győzelemmel kezdő Kisvárda volt. Csapatunk alaposan visszavágott a tavalyi két vereségért, 4:1-re legyőzte a szabolcsi alakulatot. Vezetőedzőnk szerint, a mérkőzés nagy részében a Loki akarata érvényesült.

0

04-300x200 Herczeg András: „a mérkőzés egészét tekintve, megérdemelten szereztük meg a három pontot”

– Annak ellenére, hogy nagy volt a hőség, egy jó iramú mérkőzést játszottunk. Az első perctől kezdve támadólag, kezdeményezőleg léptünk fel, birtokoltuk a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki. A vezető találatunk után is irányítottuk a játékot, támadásban maradtunk, és sikerült növelni az előnyünket. Hamar jött viszont a Kisvárda szépítő gólja, ez okozott egy kis zavart sorainkban. Szünetben átbeszéltük azokat a hibákat, amiket ellenfelünk helyzeteinél elkövettünk, próbáltuk nyugtatni a játékosokat. A második félidő elején is volt egy kis bizonytalanság, de sikerült rendezni a sorokat. Ennek a játékrésznek is a nagy részében mi uraltuk a játékot, a mi akaratunk érvényesült, sok támadást vezettünk. Voltak nehéz pillanataink, a Várdának is voltak helyzetei, de véleményem szerint, a mérkőzés egészét tekintve, megérdemelten szereztük meg a három pontot. A játékosok hozzáállásával, teljesítményével maximálisan elégedett vagyok, mindenki elszántan, nagy akarattal futballozott, gratulálok a csapatnak a győzelemhez – foglalta össze a Kisvárda elleni találkozót a DVSC mestere.

Trujic most is a középpályán kapott szerepet – Már a Torino ellen is jó teljesítményt nyújtott a középpálya baloldalán, úgy gondoltuk, ezen a találkozón is ott játszatjuk. Volt lendület a játékában, támadásban és védekezésben egyaránt jó teljesítményt nyújtott, hasznosan játszott.

– Nagyon örülünk, hogy hazai közönség előtt begyűjtöttük a három pontot, de nincs megállás, a következő fordulóban sem vár ránk könnyű mérkőzés. A Zalaegerszeg gárdáját fogadjuk a Nagyerdei Stadionban, próbálunk a lehető legjobban felkészülni ellenük, szeretnék azon a találkozón is jó eredményt elérni – zárta szavait Herczeg András.