Horváth Viki duplájával lett meg a győzelem

A DLA-DEAC U19-es csapata a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta a Szent Mihály ellen.

0

dsc_0005_custom_-300x240 Horváth Viki duplájával lett meg a győzelem

Jól játszottak Üveges Katalin tanítványai a mérkőzésen, már az első félidőben eldönthették volna a három pont sorsát, de még a kihagyhatatlant is kihagyták a lányok, a befejezéseknél nem volt meg a kellő higgadtság, rossz döntéseket hoztak. Szünet után még elszántabban futballoztak, Horváth Viki az 55. percben megtörte a gólcsendet, majd nem sokkal később már második találatát jegyezhette. Innentől már kézben volt a mérkőzés, minden tekintetben megérdemelten hozták el Szegedről a három pontot.

Szép volt lányok!

Szent Mihály – DLA-DEAC: 0:2 (0:0)

DLA-DEAC: Szabó Nikolett, Bécsi Barbara, Pap Anna, Kota Szabina, Pintye Vivien, Éles Réka (Komlós Lilla 65’), Kengye Vivien, Sain Anna, Gajzágó Flóra, Kakócz Adelina (Fekésházy Eszter 85’), Horváth Viktória (Keczán Zsanett 77’)

Edző: Üveges Katalin

Gólszerző: Horváth Viktória 48’, 55’

Üveges Katalin: Már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, több helyzetünk is volt, de még a 100%-os lehetőséget sem tudtuk gólra váltani. Ezek nem férnek bele, ezért a szünetben volt egy kis fejmosás, ez hatásosnak bizonyult, mert a lányok jobban odatették magukat a folytatásban, gyors egymásutánban kétszer is eredményesek voltunk, ettől megnyugodtunk, sokkal felszabadultabban játszottunk, kézben tartottuk a mérkőzést. Ellenfelünk mélységi indításokkal próbálkozott, de ezek semmiféle veszélyt nem jelentettek kapunkra. Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, az elején kissé rendezetlenek voltunk, de összekapták magukat a lányok, kiütközött a két csapat közti tudásbéli különbség, mentálisan is sokkal erősebbek voltunk, mindenkinek megadtam a játéklehetőséget, a cserék is jól szálltak be, hoztuk a kötelező győzelmet. Próbáljuk magunkat minél jobban kipihenni, hogy az Astra ellen minél jobb erőben legyünk, bízok abban, hogy ellenük is eredményesen fogunk szerepelni, szükségünk van a pontokra.