Idén is focitornával emlékeznek a legendás Vezérre

Június 8-án kerül megrendezésre a IX. Komáromi Gábor Emléktorna a Böszörményi úti Campuson.

0

DSC_0002-Kozepes-696x322-1-300x139 Idén is focitornával emlékeznek a legendás Vezérre215.június 27. Ezen a napon hunyt el 35. életévében a DVSC vezérszurkolója, Komáromi Gábor. Az Ultras Debrecen és a Loki Szurkolók Egyesülete azóta minden évben focitornával emlékezik legendás Vezérére. Nem lesz ez másként idén sem, szombaton már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Komáromi Gábor Emléktorna.

A napi program 8:00-kor a Hódos Imre Rendezvénycsarnok előtti emlékparknál kezdődik, ahol megkoszorúzzák a Vezér tiszteletére állított kopjafát. Az ünnepség után a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusának műfüves pályáján 09:30-tól útjára indul a labda, kezdetét veszi a torna.

Igazi focicsemegének ígérkezik a 11 órától kezdődő összecsapás, ugyanis a DVSC Legendái a klub jelenlegi játékosaival mérik össze erejüket egy 2×10 perces mérkőzés keretében.

Mindazok, akik kilátogatnak az eseményre, találkozhatnak a DVSC vezetőivel, az akadémia edzőivel, a Loki egykori és jelenleg is aktív játékosaival.