Ismét Böszörmény várja a strandröpiseket

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség által rendezett Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság 2019. évi hatodik fordulójára hétvégén Hajdúböszörményben kerül sor.

0

hun52-300x200 Ismét Böszörmény várja a strandröpiseket

Mivel már az utolsó előtti fordulóról van szó – az utolsót augusztus 10-én és 11-én rendezik Berekfürdőben – az összesített pontverseny szempontjából is érdekes lehet, hogy ki hogyan szerepel.

Augusztus 3-án (szombaton) a női és férfi párosokat, míg augusztus 4-én (vasárnap) a vegyes párosokat várják a szervezők a strand főbejáratánál 9 és 10 óra között. A versenyen játéktudástól függetlenül bárki indulhat. Mivel előzetesen Balmazújvárosból, Hajdúböszörményből és az Eötvös DSE-ből több utánpótlás korú játékos jelezte részvételét, ezért U14-es versenyt is rendeznek. Szintén a fiataloknak (is) kedvezve minden játékos a nevezésnél egy sorszámot kap, amely alapján szombaton az eredményhirdetésnél röplabdázással kapcsolatos tombolatárgyakat sorsolnak ki.

A tombolatárgyakon kívül a mostani fordulóban is minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Bocskai Strandfürdő jóvoltából a győztesek fürdőbelépőket vehetnek át.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).