Jótékonyság edzéssel összekötve

0

ds_2017_12_07_15_11 Jótékonyság edzéssel összekötvePénteken kezdjük a 24 órás edzést 16 órakor, amire több mint harmincan jelentkeztek. Csoportokat alakítunk ki, így mindenkire hat edzés jut. Az edzések időtartama nem változik, ahogy eddig is, egy órásak lesznek és a csoportok óránként váltják majd egymást, így folyamatos tréning lesz 24 órán keresztül.

Két termünk van, a nagyobbikban zajlik az edzés, a kisebbikben lesz a pihenő rész, ahol lehet majd étkezni, inni, aludni. Azt beszéltük meg, mindenki legalább 1000 forintot bead a közösbe, de akár többel is be lehet beszállni, és a bevételből kutyamenhelyet fogunk támogatni. Vásárolunk kutyakaját, vitaminokat, de leegyeztetjük előzőleg, mire van szükség és eljuttatjuk majd a menhelynek, még nincs eldöntve hová, ha a bevételünk megengedi, több helyre is viszünk. Ezzel hagyományt szeretnénk teremteni.

Idén lesz még egy év végi kihívásunk, ami az adott évnek az edzésismétlése lesz, ez viszont már hagyomány nálunk.

Ez előtt tartjuk a záró bulinkat a Medicor étteremben, a költségeket közösen álljuk. Itt megemlékezünk az évről, összefoglaljuk az eredményeket, majd a szórakozásé lesz a főszerep. Lényeg, hogy érezzük jól magunkat.