Kétszer is vezettünk, de pont nélkül maradtunk

Az ívelős játék volt eredményesebb, a Pécs pontokkal távozott Pallagról.

0

u15-1-300x240 Kétszer is vezettünk, de pont nélkül maradtunk

Amikor a két csapat felsorakozott mérkőzés előtt már látszott, a vendégek komoly magassági fölényben vannak, és ezt próbálták is érvényesíteni a találkozón. Németi János tanítványi okosan földön tartották a labdát és próbálták lapos passzokkal felépíteni támadásaikat. Többet is birtokolták a labdát a pécsieknél, akik folyamatosan ívelgették előreívelni a játékszert. Meg voltak a helyzeteink, de gól nem született az első félidőben.

A második játékrész első percében büntetőhöz jutott csapatunk, Krajcsovics higgadtan értékesítette, de a vendégek hamar egyenlítettek. Fábián révén ismét előnybe kerültünk, viszont nem sokra rá újra egalizált a Pécs, majd két perc múlva át is vette a vezetést. Akadémistáink próbálkoztak, mentek előre, de hiába voltak meg a lehetőségeik, az eredmény már nem változott.

DVSC-DLA – PMFC: 2:3 (0:0)

DVSC-DLA: Tömöri, Kovács (Harcsa 62’), Hegedűs, Karmacsi (Vajda 57’), Székelyhidi, Nagy R., Lázók, Krajcsovics, Tóth B., Bigun (Virág 62’), Fábián

Edző: Németi János

Gólszerzők: Krajcsovics 46’, Fábián 63’

Németi János: Sok volt a hiányzónk sérülések és eltiltás miatt, négy belső védőnkből csak egy állt a rendelkezésünkre, középpályán és a támadósorból is kiesett egy-egy játékosunk. A nehézségek ellenére mi voltunk a játszó csapat, ellenfelünk viszont kihasználva magassági fölényét, folyamatosan ívelgette előre a labdát, próbáltak ezáltal mögénk kerülni. Sikerült kétszer is megszereznünk a vezetést, de a pécsiek megfordították az eredményt és vereséget szenvedtünk. Próbálkoztunk támadásokat vezetni, de fölényünk meddő volt, bár voltak lehetőségeink, nem tudtuk értékesíteni, kétszer a kapufát találtuk el. Kicsit döcögős volt az előrejátékunk, a támadónk tompák voltak a mai napon. Hátul is követtünk el hibákat, lényegében mi ajándékoztuk meg ellenfelünket a gólszerzési lehetőséggel, amivel élni is tudtak, tulajdonképpen helyzet nélkül szerezték góljaikat. Dolgozunk tovább, próbáljuk javítani a hibákat, kielemezzük a mai találkozót és készülünk a következő mérkőzésre.