Kicsin múlt a pontszerzés

U17-es együttesünk Miskolcon lépett pályára az 5. fordulóban.

0

51-1-300x191 Kicsin múlt a pontszerzés

A héten már második mérkőzésére készült Joó Zsolt gárdája, szerdán elmaradt bajnoki találkozójukat pótolták a Puskás Akadémia otthonában. Most ismét idegenben léptek pályára, a Diósgyőr vendégeként. Debreceni fölény jellemezte az első 45 percben, ami a 13. percben érett góllá: Lakatos adta be jól a labdát, Figeczki gyönyörűen lefejelte Baráth elé, aki a védők gyűrűjében megszerezte a vezetést. Lendületben marad csapatunk, bár a játék nem volt tökéletes, de meg voltak a lehetőségek az előny növelésére. A 64. percben viszont egyenlítettek a hazaiak, már úgy nézett ki, döntetlennel fog zárulni a találkozó, de a 88. percben egy balszerencsés gól eldöntötte a mérkőzést, csapatunk pont nélkül zárta az 5. fordulót.

DVTK – DVSC-DLA: 2:1 (0:1)

DVSC-DLA: Csordás, Mező, Maruscsák (Girdán 76’), Kovács, Csáki, Balla (Kobály 76’), Figeczki, Lakatos (Kenderesi 83’), Csige, Tordai, Baráth

Edző: Joó Zsolt

Gólszerző: Baráth 13’

Joó Zsolt: Egy hét alatt harmadik mérkőzésünkön léptünk pályára, többen hiányoztak a csapatból, ez érződött is a játékunkon, de ettől függetlenül meg voltak a lehetőségeink, a vezetést is megszereztük, sajnos nem tudtuk rárúgni a másodikat, pedig meg volt rá a lehetőségünk, végül egy balszerencsés góllal kikaptunk. Most lesz két hét szünetünk, rendeznünk kell a sorokat, kitisztítjuk a fejeket, kijavítjuk a hibákat. A befejezéseknél és a védekezésünkben akadnak még gondok, ebben feltétlenül fejlődnünk kell. Játékban rendben vagyunk, minden mérkőzésen partiban voltunk ellenfeleinkkel, sokszor dominálunk is, csak az a kis plusz hiányzik. Dolgozunk tovább, próbáljuk minél hasznosabban kihasználni a bajnoki szünetet, én bízok a játékosokban, tudom, hogy sokkal többre képesek.