Kondás Elemér: “Csak az a célunk, hogy megnyerjük a találkozót”

A Budaörs ellen kezdi meg szereplését a Merkantil Bank Ligában a Loki, amely vasárnap 17.45 órától lép pályára a Nagyerdei Stadion gyepén. A nagy érdeklődést övező rajtról csapatunk vezetőedzőjét, Kondás Elemért kérdeztük.

0

20200722_dvsc_nyiregyhaza1_19-Medium-300x200 Kondás Elemér: "Csak az a célunk, hogy megnyerjük a találkozót"Fotó: Derencsényi István/DVSC

– A koronavírus-járvány miatt ugye korábban értek véget a másodosztály küzdelmei tavasszal, így a csapatoknak több ideje volt a felkészülésre. Ezzel azonban nem szabad foglalkozunk, csak a hétvégi megmérettetés lebeg a szemünk előtt – kezdte a Loki trénere, Kondás Elemér. – Csak az a célunk, hogy megnyerjük a találkozót. Nem szabad a felkészülési meccsekből kiindulni, hisz azokon elég vegyes összeállításban játszanak a csapatok. Ha beindul a szezon, akkor lehet majd jobban készülni az együttesekből, de nyilván próbáltunk minél jobban utánajárni a vasárnapi ellenfelünknek. A Budaörs egy veszélyes gárda, amely próbál futballozni. Tudjuk, hogy a másodosztály olyan, mint az első, bárki meg tud verni bárkit, de természetesen az a célunk, hogy három ponttal nyissuk a szezont!