Látványos koreográfiák, szép sikerek Szolnokon

A Tiszavirág Tánckupán vettek részt a Vezér Fitness versenyzői november 30-án.

0

csoport-300x225 Látványos koreográfiák, szép sikerek Szolnokon

Tíz versenyzővel és két edzővel utazott a debreceni különítmény Szolnokra, ahol kipróbálhatták magukat a táncosabb mozgásforma világában.

eredményhirdetés-3-300x225 Látványos koreográfiák, szép sikerek Szolnokon

A lányok egyéniben, duóban és csapatban mérettették meg magukat, bár a csapatból hiányzott egy fő, betegség miatt, de így is szép eredményt értek el, az ezüstminősítés mellett a különdíjat is bezsebelték.  csopi-300x224 Látványos koreográfiák, szép sikerek Szolnokon

A csapatot elkísérő edzők, Gáncsos-Lukács Tímea és Gyéresi Dávid elmondták: „Sok szépen kidolgozott, látványos koreográfiát láthattunk, nem csak a versenyzőinktől, hanem az „ellenfelek” részéről is. Ez a verseny azért is volt jó erőpróba számunkra, mert tapasztalatokat szereztünk, ami hozzájárul a fejlődéshez. Edzőként nagyon jó volt látni, hogy mennyi fiatal induló volt, akik örömmel adták elő gyakorlataikat. Lányaink közül többen izgultak, mivel ez volt az első versenyük, de lelkesítettük, bátorítottuk őket. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az edző mindig jobban izgul, mint a versenyzője. Azt üzenném a lányoknak: aki rálép a versenysport területére, az már győztes, eredményektől függetlenül. Gratulálok a csapatnak és minden résztvevőnek, köszönet a szülőknek a támogatásért, szurkolásért”.

Közös-300x225 Látványos koreográfiák, szép sikerek Szolnokon

Eredmények:

I.korcsoport egyéni: Iberhalt Zoé, Sári Rebeka bronzminősítés

II.korcsoport egyéni: Sári Bianka, Csobán Leila bronzminősítés

III.korcsoport egyéni: Nagy Anna ezüst minősítés, Kálmán Panna, Bozsik Zsófia, Tarr Szófia bronzminősítés

IV.korcsoport egyéni: Lakatos Léna ezüst minősítés

Duó: Kecskés Karina, Lakatos Léna ezüst minősítés

Szép volt lányok!