Lipcsei Péter találata értékes egy pontot ért

A listavezető Honvéd ellen döntetlen eredményt ért el U16-os csapatunk.

0

34-300x183 Lipcsei Péter találata értékes egy pontot ért

Nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés, hiszen a Honvéd veretlenül vezeti a bajnokságot, de Sándor Csaba tanítványai felnőttek a feladathoz. Végig lendületesen játszottak, Lipcsei révén a 22. percben meg is szerezték a vezetést, de a félidő utolsó percében egyenlítettek a vendégek. A második játékrészben is kiegyenlített volt a játék, de újabb találat egyik oldalon sem született.

Csapatunk végig kiváló teljesítményt nyújtott, teljesen megérdemelték az egyik pontot, a jó erőkből álló Honvéd ellen.

Szép volt srácok!

DVSC-DLA – Honvéd MFA: 1:1 (1:1)

DVSC-DLA: Ecsegi, Baranyai, Lipcsei, Perevuznik, Zahuczky, Bényei, Sustyák (Kertész 80’), Farkas, Talpalló, Fűzfői, Jánovszki (Papp K. 81’)

Edző: Sándor Csaba

Gólszerző: Lipcsei 22’

Sándor Csaba: Sikerült taktikailag jól felkészülnünk a Honvédból, ez meg is látszott a játékunkon, végig partiban tudtunk lenni velük. Jó mentalitással, nagy akarattal játszottunk, a helyzeteink alapján kicsivel többet is kihozhattunk volna, a mérkőzésből, véleményem szerint, közelebb álltunk a győzelemhez, de a listavezető ellen az egy pont jó eredménynek számít. Lendületesen futballoztunk, sokat futottunk, voltak helyzeteink, le a kalappal a csapat teljesítménye előtt, a Kispest semmiben nem tudott fölénk nőni. Egy jó és erős Honvéd ellen, jó játékkal, jó eredményt értünk el, gratulálok a játékosoknak.